30 Ocak 2011

Robben vs Müller.!



Bir yerde rakibi eksik yakaladı Robben.. Soluna verse yüzde yüz gol ama o hemen şut çekmeyi düşündü. Gol dahi olsa ben sinir olurdum ve fakat toplamda yaptığı katkı hatrına bu gibi özgürlükleri olduğunu düşünürüm böyle özel oyuncuların.. Arif'in çok az frikik golü olmasına rağmen her duran topun başına geçmesi gibi bir şey değil bu.. Yine de Müller çıldırmış olmalı ki maç sonunda bir tartışma yaşandı.. Robben de biraz "saygısızca" yaklaşmış.. Müller de söz söyleme hakkına sahip zira kendisinin atabileceği golü Klose'ye attırdı garanti olması adına... Olması gereken bak böyledir diyebilir.. Robben de vurabilir.

Van Gaal bunların yaşanması güzel ama işte o el yakışmamış tarzından bir şeyler geveledi.. O el yakışmamış hakkaten Robben abi..

4 yorum:

Anoz dedi ki...

Bence hic yakismamis. Cok cirkin bir hareket, anlamiyorum yahu bu ne egodur, kimsin sen öyle takim arkadasina pat diye tokati yapistiriyorsun? A2 gönderirlermi acaba? :D hehehe

Kaan dedi ki...

Robben hakkında konuşurken Wesley Sneijder sözünü hatırlamata fayda var:Takım içinde karar aldık ve Robben'e bildirdik. Sahaya çıktığımızda O kendi topunu getirecek. (Wesley Sneijder)

nikolatesla dedi ki...

duruşuna çarpayım Robben, şu meymenetsizliğe bakar mısınız. Müller'in yerinde olsam sabaha kadar döverdim seni Robben

markar dedi ki...

Ben her zaman gıcık olmuşumdur abi bu pozisyonlarda pas vermeyen adama. Boş kaleye atılacak golün katilidir bu adam. Bu adam ya saha görüşü ve oyun zekası iyi olmadığından ya da -daha büyük ihtimalle- bencil olduğundan vermez bu pası. Robben, C.Ronaldo, Nobre (05-06 CL FB-Schalke maçı), çokluk Türk forveti (kötü genelleme ama isim versem daha uzun olacak) vs