26 Eylül 2011

Prinz!



Galatasaray'a gelecekti neden biliyor musunuz? Sorunu ne antrenörü ne de taraftar.. Sportif Direktör Volker Finke!

Adam çok önemli derbi olan Leverkusen deplasmanında ve aynı zamanda bu hafta güçlü Hoffenheim karşısında alınan galibiyetin baş mimarı oluyor, hocası "O takımın en iyisi.. belki de ligin" diyerek hakkını veriyor ve peki Finke ne diyor ?

-Çok iyi ama sorunu var, istikrarlı değil. 26 yaşında onca milli maça rağmen bir çizgisi yok ve onun istikrara ihtiyacı var..

Poldi durur mu ? Yapıştırmış cevabı..

"Benim istikrarlı olmam için kulubün istikrarlı bir şekilde yönetilmeye ihtiyacı var.."

Helal olsun.. Skorer adamdır bu.. Performansı sadece attığı ya da attırdığı gollerle ölçülür en uçta oynamasa dahi.. Büyük oyuncudur bu yüzden. Az biraz oynaması demek 10 gol demektir.. böyle bakılmalı ve keşke önümüzde Avrupa Şampiyonası var, satarız deyip 15'e alınsaydı.. keşke.. Oynamasa dahi satardınız öyle bir adamı.. Solbakken ile beraber uçuşa geçmiş durumda!

1 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Sergenle hagi yada alexle biri oynamazdı ya bir zamanlar böyle geyikler.

Kazımla Podolskide yanyana oynamazlardı. Bence Podolski Türkiyeye gelmeyerek doğru karar vermiştir. Türkiyede değer görmez hemen bir hatasını yanlışını ararız fırsatta elimize geçtimi vur allah vur vur allah vur poldiye. Türkiye ortamı böyle futbolculara hazır değil futbol ortamımız. İnşallah petkoviç ve skibbe güzel şeyler başarırda ragnickin 1998de yaptığını bizde yaparız bu hocaların oynattığı güzel futbolu örnek alarak. Burada tribünlere çok büyük görev düşüyor artık ne istediiklerine karar vermeliler. Arkasından gidilmesi gerekenlerin arkasından müthiş destek vererek gitmeliler. adama 15 milyon euro vereceksinizki bizim kazma defanslar ddurdurmak için adamı tekmelesinler beleşe.

Ben gelmediği için seviniyorum poldi adına. Almanyada her zaman değer görür. Klose mesela yanlışlıkla türkiyeye gelseydi hemen yaşlı ağır damgasını vurup ilkgünden asıp kesecektik.