26 Ekim 2011

Neuer Farkı!



Bayern Münih şampiyonlar liginde Manchester City ile oynadığı vakit Arena'da izleyenler arasında Fabio Capello'da vardı. Devre arasında Rummenigge ile karşılaşan Capello şunu diyor:

- Sizin defansınız çok başa bu sene..

-Farklılık nerede peki ?

Capello: Kaleciniz.. Öyle sakin ve kendisine güvenen bir duruşu var ki defansın içerisindeki diğer arkadaşları da bunu hissediyor. Bu etki de farklılaştırıyor..

Dahası başka bir karakter Manuel Neuer. Ben hiçbir zaman dünyanın en iyi kalecisiyim diye bir şey diyemem. İker Casillas ve Cech benim gıpta ettiğim kalecilerdir diyerek kendisinin önünde olduğunu bizzat kendisi belirtiyor. Lahm onun aynı zamanda çok da mütevazi olduğundan bahsediyor zira takımın akşam buluşmasına pek çokları gibi limuzinle değil de Vespa ile geliyor. Çok güzel bir Vespa'lı Neuer fotoğrafı var ama şuraya taşıyamıyoruz şimdilik..

Onun hayranı sadece Capello değil. Bayern'e söz verdikten sonra Schalke tarafı son çeyrekte Manuel Neuer'i tekrardan takımda tutmak için büyük bir çaba verdi. Bunun nedeni ise tam bir Neuer hayranı olan Vladimir Putin.. Schalke başkanı Tönnies'i arayan Putin "Bizim Neuer'i takımda tutmamız gerekir ve ne gerekiyorsa yapmaya hazırım " der.. Putin "biz" der, Schalke tarafı etkilenir ve yeniden uğraşır ama Neuer verdiği sözden dönmez, Bayern'e gider.. Üstelik Neuer'in istediği parayı Putin ödemeye hazırdır ama böyle de bir karaktere sahiptir. Schalke başkanı Tönnies şöyle der:

"Onun için sorun para değildi. Olsaydı biz onu elimizde tutardık kesinlikle.. söz verdi ve onu da tuttu. Muhteşem bir karaktere sahip.."

3 yorum:

Erdal dedi ki...

Saç kesiminden efendiliği belli :) Şaka bir yana, ayağı Valdes, eli Casillas karışımı bir kaleci, bence şu anda en iyisi Neuer.

Almira dedi ki...

Of Neuer çok tatlısın ya :((

yasemen dedi ki...

neuerrr çok tatlı!!!!!