19 Eylül 2012

Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi



Bizim kuşak insanların Galatasaraylıları bu müzikle büyüdü, belki bu yüzden pek çokları Sabri Ugan'a her daim sempati duyar zira onun sesi, bu müzik ve Şampiyonlar Ligi bir dönem yaşamın en güzel ama bir o kadar da olağan parçasıydı. Üstelik öyle çok katılmıştı ki Galatasaray, bu lig sanki sadece ona özeldi.Misal ben bir başka Türk takımı katılım gösterdiğinde sanki bizim sahada hakkı olmayan maçı oynuyor gibi hissediyordum.. Porto ile beraber en çoklu cümleyi hepimiz ezberledik ve yine hep Porto'ya da kanı ısınmıştır Galatasaraylı'nın ve kardeş takım olarak görür gizliden.. Şampiyonlar Ligi kan kardeşidir Porto.

Hülasa özlemiştik çok.. Altı yıl, altmış yıl gibi geldi.

Galibiyet önemli ama ilk defa bu cümleyi içten söylüyorum, bu yarışmaya katılmak her şeyden daha önemli!

2 yorum:

Basar dedi ki...

Bir Beşiktaşlı olarak videonun Beşiktaş maçı ile başlamasına şaşırdım. Ben eski maçlardan bir demet beklerken, karşıma geçen yılın son maçları çıktı.

Bir Beşiktaşlı olarak bu akşam GS'ye canı gönülden başarılar dilerken, son 2 İnönü maçında yaptıkları atraksyonları Old Trafford'da da denemelerini temenni ediyorum. Başka türlü Beşiktaş-GS maçlarına fair play gelemeyecek!

Bunu dilemişken, 'Arif 2.0' Burak'tan Arif abisinin kötü huylarını değil Mancester'e attığı "bütün Maykıllar gelse oradan o golü alamazdıyı" örnek almasını tüm kalbimle dilerim.

Başarılar

CaRtMaNtR dedi ki...

dahada geçmişe gitmek gerekirse 90'ların başında şmapiyonlar ligi demek bülend karpat demekti :D