5 Ekim 2012

Mourinho'dan Balotelli Hikayesi



;))

Balotelli ile geçirilen iki yıl sonunda 200 sayfalık bir kitap yazabilirim ama bu dram değil "komedi" kitabı olur diyor. Eğlenceli kişiliğine vurgu yapıyor ve bir hikayesini anlatıyor.

"Şampiyonlar Ligi maçı için Kazan'a gitmiştik.. Golcülerimin hepsi sakattı. Milito yok Eto'o yok ve başım dertteydi. Sadece genç Mario Balotelli var. 43 ya da 44. dakikada sarı kart gördü ve devreye girdik.. Devrede 15 dakikanın 14 dakikasını Balotelli'ye ikinci sarı kartını görmemesi adına konuşmakla geçirdik. Sadece Mario ile konuştum..  "Mario seni değiştiremem..  yedekte forvetim yok. Ne olur kart görme. Birisi seni provake ederse, reaksiyon gösterme. Hakem hata yaparsa tepkisiz kal. Kimseye dokunma.. 14 dk konuştum..

..dakika 46.

Kırmızı kart!

5 yorum:

Furkan dedi ki...

özellikle merak ediyordum mou'nun konuşmasını. bunca oyuncu ondan övgüyle bahsediyorsa mutlaka etkileyici olmalıydı. beklediğimden daha etkileyici bir sesi var mr awesome'ın; don carleone gibi de raat adam.

Del Piero dedi ki...

süpermiş hikaye, mourinho da kafa adammış :)

Emre K. dedi ki...

Anlattığı bu maçsa eğer http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2010/matches/round=2000028/match=2000390/postmatch/lineups/index.html

Balotelli kırmızıyı 46. dakikada değil 60. dakikada görmüş. 64. dakikada da Q7 oyuna girmiş

Celal Abbas dedi ki...

Burada bir sorun göremedim. mourinho 2.sarı kartı görmemesi için dil dökmüş. Kırmızı kartı özellikle belirtmemişki.

Yalnız çok güldüm.

Adsız dedi ki...

İyi de Eto'o 90 dakika oynamış ki o maçta. Olmadı be Mou:)...