27 Kasım 2012

Mesut ve Başbakan.. Ha bi de Rıdvan Dilmen!




Hadi Başbakan'ın futbol merakı biliniyor. Mesut'u da ziyaret etmiş ya da diğeri onu.. Rıdvan ne alaka diyor insan? Çok doğru bulmuyorum ama bugüne kadar bu sektör içerisinde bana yapılan uyarıları görünce ayakta kalma biçiminin olmazsa olmazı diyorum..

5 yorum:

Zekai Altun dedi ki...

Gençlerbirliği maçı önceside Musa Sow'u BAşbakanla kahvaltı ettirtmiş.. Nedir bu Rıdvanın gücü.. acaba bir sıkıntısı varda ..Başbakan'a onu affetirmeye mi çalışıyor.... sıkıntılı durum.. göründüğü gibi değil sanki...kokusu çıkar yakında..

chota dedi ki...

Şike çetesinin kumandanı ve yaveri İspanyada biraraya gelmiş.Bunda şaşıracak bir şey yok.Kişilerle kurumları ayırdılar.Bizde ülkedeki adalete olan inancımızdan kendimizi ayıkladık.Viva Bundesliga....

Devil dedi ki...

Lan bizim kulüp başkanı (ünal aysal) 1 senedir randevu talep ediyor ama görüşemiyor amk. Nedir bu fener kıyağı ?

erwim dedi ki...

Fazla popüler olan veya herşeye atlayan ünlüler (sanatçı, sporcu, vb.) çok fena patlıyor sonunda. 31 yıllık yaşantımda bunu gördüm hep. Şahsen tanımam ama duruşundan da hiç hazetmemişimdir zaten. Sarıyer'den transfer hikayesi kişiliği konusunda benim için herzaman bir referans olmuştur.

varol döken dedi ki...

rıdvan dilmen, başbakanın spor danışmanı mıdır? bilip bilmeden ayrıntısına girmek istemem ama bu kadar sevilen bir adamın, bu işlerin içine bu kadar girmesi hoş değil. insan ister istemez bir tane futbolcu da çıksın başka bir pencereden baksın, sayın başbakanım dışında 2 kelam etsin istiyor ama yok. biat kültürü, kanımıza değil alyuvarlarımıza kadar işlemiş...