4 Kasım 2013

Oliver Giroud


Bazen en yakın arkadaşımla dahi maç izlemek istemem, tercih etmiyorum zira klişelerden kurtaramıyor kendisini. Maç içerisindeki oyuncuya dair yorumu sıklıkla maç öncesi hazır oluyor. En son bir ufak münakaşa da Giroud hakkında oldu. Yahu bu adam son dönem Arsenal'in sürekli konuşulan yıldızları olan Mesut ve Ramsey'den daha etkili bir performans çizmiş ve formunun zirvesinde ama bakış açısı fiyasko transfer modunda..

Dedim aga az biraz güncelle klişelerini..

Diyorum ki: Mandzukic ve Giroud çok önemli iki futbolcudur.  Bırak attığı-kaçırdığı golleri, oynadıkları takımı farklı sisteme götürüp alternatifi olmayan futbolculardır.

Arkadaş: Ya bak nasıl kaçırdı.. nasıl..

Siktir git.. Mnkmn gerzeği. 

Maç izlemeye değil dedikoduya gelmiş sanki..

Bizzat mesleği futbol olup da futbolu takip etmeyen ve hatta abartıyorum "sevmeyen" insanlar var. Haber takip ediyor, sürekli futbola dair konuşuyor ama bir futbol maçı izlemiyor adam. izlese de bakarkör, öncesindeki haberleri okuyor sahada ne olursa olsun..

Çok zorda kalmıyorsam hafta sonu evime misafir dahi almam.. 

Sonuç: Oliver Giroud bu sezon harika oynuyor ve Arsenal'in çıkışındaki en önemli figür. Üstelik o takımda Mesut dahil herkesin bir yedeği var, Giroud'nun yok.. O derece önemli.

2 yorum:

dayko blogger dedi ki...

çok yerinde tespitler gerek giroud gerek maç izlenmemesi gereken tipler konusunda tamamen aynı fikirdeyiz.

Devil dedi ki...

hakan şükür tipi oynanan ve oynatan forvetler ailesinin mensubudur oliver. su an bir takımın başında olsam ve takıma toplu hücum ve toplu defans sistemi oynatmak istersem kendisi ilk tercihim olacaktır. mesut gibi ustanin gelmesi ile daha da fazla parladı bu mücevher.
yedeği yok kısmına harfiyen kalıyorum çünkü giroud oyundan çıkınca yerine benthner giriyor )))