9 Ocak 2009

Biyiklar..



Ali Daei ve Karim Bagheri

tanimayininiz yoktur aslinda.. Ali Daei'nin iran adina attigi goller rekordur sanirim. 109 gol idi yanilabilirim. Baska acidan su an iran milli takiminin da basinda.. Hertha zamanlarini da iyi biliyoruz.. Bielefeld getirdi bayern transfer etti ve bir sene sonra Hertha'ya verdi. Fena da degildi hani.. bagheri ile beraber gelmisti Ali Daei. Bagheri hala faal futbol hayatina tahran semalarinda devam ediyor.. Artik o liberolasma yasina gelse de 50'ye yakin golü var iran milli takiminda ve 34 yasinda.. Velhasil kim derdi su iki foto futbolcularin ve üstelik bundesligada..



Kurt Pinkall ve Bernd Schmider

Burdan bakinca sagda duran abi.. ikisi bir takimin iki oyuncusu degil de mac sonrasi sahaya inen kayincosuna formasini vermis gibi duruyor.. ondan kayinco olur, baska seyler olur ama asla futbolcu olmaz. Biyiklardan ziyade celimsizligi be abi..



Walter Frosch ve Rüdiger Wenzel.

Birisine Kaiserslautern digerinde de baska forma olsa da eski St.Paulili yildizlardir bunlar.. Wenzel'in Hamburg'a attigi gol hala akillardadir ve fakat buradaki bakisi da unutulacak gibi degil. Su Wenzel'in biyiklari inanilmaz moda olsa gerek.. Nubar terziyan biyiklari. Bunlari yine anliyorum ben, su ifadeyle baska türlü bir kombinasyon olsa yine komik olacak belki ve sözüm bunlara degil zaten.. ki St.Pauli oyunculari ,efsane gollerin adamlari.. da asagiya bakin siz.



Werner Lorant

Seni sevmedim ki biyigini seveyim.. Siyah-beyaz kombinasyon muthis olmus..




Jürgen Kohler

Komik degil ilginc degil ama Kohler biyikli futbolcu dedigi zaman Bundesligada ilk aklima gelen isimdir benim.. Güzel futbolcuydu vesselam..




Mario Basler

Cuma namazina gidecek gibi duruyor..



Marek Lesniak

Hemen hemen bütün ilginc fotograflar listesinde her daim ismi vardir bu adamin ve nedendir bilmem ayni fotoyla yer alir hep. Aslinda nerden karelesen ilginc bir adam..




Günter Thiele

90'li yillara gelmeden ikinci lige düsen Duisburg'dan venezuella'ya gidip birakti futbolcu sonra asistan olarak venezuella milli takiminda filan da calisip geldi ülkeye futbol okulu acti bebeler icin.. 190 macta 58 gol.. yine futbolcu degil de film artisti gibi bir sey saniyor insan..



Bertram Beierlorzer

Bizim fürth'ün yardimci antrenörlügünü filan da yapti.. Bayernden bilenler bilir belki baska özelligi onca yil defans oynayip hic kirmizi kart almamasidir..





Walter Laubinger ve Oliver Freund

Saka gibiler yemin ediyorum.. Sag taraftaki Oliver abimin asil meslesigi de oto tamirciligi.. Bi yerde kirilma olmus..




Jos Luhukay

Bu sezonun kovulan ilk teknik adamidir.. Gladbach sezon basi yol verdi kendisine.. Ve fakat o da bir zamanlar oyuncuydu RKC Waalwijk'de oynarmis.



Paul Breitner

Efsanedir.. her bakimdan.





Daum..

Yorumsuz.




Franz Beckenbauer

Erbakan'in almanyaya gelip benzinli ve dizel araba olasiligina baktigi zaman dilimleri.. Artik nerde karsilasmislarsa onu bilemicem..



Berti Vogts ve Ruben hugo Ayala.





Klaus Schlappner

Antrenör... Ikinci ligde pek cok takim calistirtiktan sonra Cin'in basina gecti sonra iran diye devam etti.. Ayni zamanda bir dönem Kemal Sunal ile film cevirdi.. Sakar Sakir'deki Gardrop Fuat..




Ralf Zumdick ve Lothar Woelk

Soldaki de alman sagda ki de.. her ikisi de aslinda alman degil soldaki macar sagdaki rus desem kim itiraz edebilir ki ?



Horst Weyerich ve Harald Konopka

Konopka o dönem kizlarin sevgilisi.. Devid bekimi futbolun.. Reklamdan kazaniyormus daha cok parasini.. Köln ile sampiyonluklar filan önemli olsa da aslinda fizigi nedeniyle önplana ciktigi icin takim iyi tartismalara sebebiyet vermis.. Onun yüzünden antrenmanlari seyirciye kapatmis köln takimi..



Karl Marx..

Yok daha neler.. ne karl ne marx ne de futbolcu, hentbolcü.. Gregorio Lopez. bunu da koymuslar, es gecilecek gibi degil zira.

9 yorum:

Alper Öcal dedi ki...

Gene muthis bir post olmus Orhan :)

Lorant'in biyigi bir yana Sabri'den cok saci var yav. Bu yasina ragmen...

Adsız dedi ki...

Karl Marx CSKA'nın kurucularından. Yersen...

Borges dedi ki...

Alper Öcal: Benim de dikkatimi ceken o oldu aslinda.. inanilmaz gür saclar :)

Sheed dedi ki...

hahahah, basler ve schlappner yorumları harika.. daum'un yanına da bi sarı mercedes yakışır aslında..

tahir durten dedi ki...

daum'un hardcore koko gunlerinden galiba foto...

Alfredo dedi ki...

http://www.sporting-heroes.net/files_football/ALLARDYCE_Sam_19800823_TE_L.jpg

buda Sam Allardryce :D

Borges dedi ki...

Alfredo Di Stefano: ahahaha iyiymis ama yakismis da hani.. Karizmatik, buraya Breitner'in yanina alirdik onu :)

Flying Dutchman dedi ki...

ben de lorant'a bitmiş durumdayım

alengir dedi ki...

o sonda ki ne Karl Marx ne de Gregorio Lopez,resmen şarkıcı Suavi bu ya:)