10 Ocak 2009

Podolski Köln'e Dogru.!



"Westdeutschen Rundfunks" orkestrasi Podolski icin sarki bestelemis.. Sözleri de var ama asagi yukari icerigi belli.. gel buraya, özledik seni seklinde idi. Ise yaramis anlasilan..

Öyle veya böyle Bayern Poldi konusunda Köln ile anlasti anlasacak gibi.. Alman basinina göre transferi hemen hemen bitti .. Podolski Ümit Özat'in, Mondragonun yanina geri dönüyor.. Köln buyuk sehirdir, futbol sehridir, güzel olacaktir ikinci yari Bundesliga..

Ha ben olsam geri gitmezdim Köln'e. Cok ilginc bir secim oldu, Bayern olmasa da baska büyük takim ki hemen bütün bundesliga takimlari istemistir onu olabilirdi.. Bekleyip görecegiz..

10 yorum:

Parma Maniac dedi ki...

Yazıyorum reçetesini.. İstikamet: EPL.. Çılgın atar..

Borges dedi ki...

Aslinda ben bekliyordum oraya dogru bir yolculuk ve bu köln geyigine hic gercekci bakmamistim, sasirdim.. fazla durmayacagi kesin gibi..

cikkoleite dedi ki...

Hoeness "bu ay sonuna kadar bir cözüm bulacagimizi düsünüyorum" demis kamp yaptiklari Dubai´de.Bayern zamaninda 10 milyon ödemisti Köln´e Podolski icin ona yakin br para koparmaya calisiyorlar sanirim eger bu para Avrupa´dan herhangi bir takim verse hic düsünmeden kabul eder bunu Hoeness.

Parma Maniac dedi ki...

Aslında Almanya'da kalacaksa Köln'e gitmesi de çok kötü olmaz gibi.. Podolski'yi Köln'de izlerken yıllar sonra ilk defa bir genç oyuncudan bu kadar etkilenmiştim.. Köln'ü tek başına taşırken acayip görünüyordu sahada.. Yarım bıraktığı işe devam edebilir.. Novakovic'le de bomba ikili olurlar aslında, Daum da bayram eder biraz.. Adamın eli biraz yetenek görsün..

Diğer Alman büyüklerdense Köln'deki eski zamanlarının hatrına sanırım daha çok sevinirim ben Köln'e gitmesine..

Bolat dedi ki...

Transferin gerceklesmis olmasi kesin gibi cok kücük prüzler kalmis ama sevgili Borges ikinci yari degil de, gelecek sezondan itibaren Köln formasi giyecek Podolski. Ikinci yari anlasilsa dahi Bayern'de yani kendisi.

Borges dedi ki...

Dogrudur ayrintilarina bakmadim bile.. Ivica Olic geldiginde o gitmis olacak.. Ben aslinda su zamana kadar hic ithimal vermedim Köln'ün podolskiyi bonservisi ile Bayernden alabilecegine..

Hayirlisi diyelim..

Bolat dedi ki...

Ben de pek olasi görmüyordum. Hoeneß 10 milyon euro istiordu cünkü. Bu parayi Köln'ün veremeyecegini düsündügümden olmaz diordum. Ama en son Köln 7,5 teklif edince cok sasirmistim. O kadar verebilcekler mi diye. Hoeneß olmaz diyordu ama anlasilan o ki, 7,5'a razi etmisler. Belki bahsedilen diger taliplilerinden bu derece dahi ciddi teklifler almadiklarindan kabul ettiler bunu.

Sizler bir hayli begeniyorsunuz anladigim kadariyla Podolski'yi ama benim cok begendigim bir oyuncu da degildir aslinda ve 7,5'un bile ona cok oldugunu düsünüyorum. Ama Köln'de basarili olacagina inaniyorum, Köln baska birsey onun icin. Burda cok büyük bir oyun sahasi elde ediyor ve o sahada kapasitesinin üzerinde isler yapma firsati bulabiliyor(du).

Borges dedi ki...

Podolski iyi bir oyuncu. Cok iyi, süper demiyorum ama özellikle Alman Milli takiminda gösterdigi performans ve benim daha cok izleme sansini buldugum uzun sacli kölnlü hali cok iyiydi.. Misal inanilmaz güzel sut teknigi vardir göremedik biz onu yedekte.. Oynayacagi bir takima gitsin de makisumum-minumum nedir görelim iyice diyoruz..

Podolski bile kosullarin futbolcunun kendisinden daha önemli oldugunun en önemli kanitidir aslinda.. Bir milli takim performansi bir Bayern..

Bolat dedi ki...

Haklisiniz, sol ayagi cok iyi, sutlari muazzam, cok güclü, ve cok da süratli. Bu özellikleri onu yildiz yapti, ama saniyorum görünen o ki Bayern'e veya o ayarda bir taka yeterli gelmiyor bu özellikler.

Ben de begenmedigimi söyleyerek, "topcu degildir bu adam" demek istemedim aslinda. Su anki haliyle de Köln'e degilde daha cok Hamburg, Stuttgart seviyelerindeki takimlara layik bir futbolcu bence. Ama saniyorum daha yukarinsa da cikamayacak.

dchetin dedi ki...

ilk yarıda köln'de köln'e attığı gol sonrası neredeyse ağlamıştı. takdir etmiştik.