16 Mart 2009

Arshavin.!!!



Yazmiyoruz ama daha cok mac seyrediyoruz cunku bahis oynuyoruz.. Premiere Lig ya da Arsenal icin artik ekstradan vakit yaratiyoruz.. Keza Chelsea.. Man City macini izledik, Hiddink askina. Hayran kalmamak elde degil. Vakit olsa her Chelsea,Arsenal maclarini buraya getirmek isterdik..

Dicem odur ki Arshavin seyretme adina kimi zaman zorluklari da göze aliyoruz artik. Blackburn macinda yavas yavas isindigini gösterdi.. Gol, gol sonrasi sevinci ve hafta ici okudugum kadinlar hakkindaki macovari söylemleri ile cok baska bir adam.. "Elimde imkanim olsa, yeterli gücüm olsa kadinlara araba sürmeyi yasaklardim " diyor.. Ben seviyorum boyle siradisi adamlari.. hep sevmisimdir, bütüne bakinca acaip keyif aliyorum pek cogundan.. Tek basina renk katiyor bir takima.. Akli, ihtiyac duyarsa eger ters kanada 80 metre ayaga pas atabilecek yetenegi, golcülügü, firsatciligi ve bence hepsinden önemlisi kendine güveni ile insiyatif alabilir olusu onu buraya transfer ettiren en önemli özelliklerinden.. pek cogunun olasi ritimlerini biliyoruz, Arshavin ise belirsiz, bu yüzden güzel.. baska..

5 yorum:

Sencer Yücel dedi ki...

Her şey iyi hoş ama şu fotoğraf kadar beni iten bir futbol fotoğrafı hatırlamıyorum aylardır.

Borges dedi ki...

Benim su an foto secme sansim yok desek yeridir, baska acidan severim bu fotoyu ama evde olsaydim muhtemelen cok baska bir sey koyardim..

Sencer Yücel dedi ki...

Fotoğraf seçimini eleştirmek için söylemedim zaten. Poz olarak hoşuma gitmeyen bir foto sadece. Ama enteresan tabi...

Borges dedi ki...

Sevgili talento anladim ben seni ama diger acidan da aslinda olmamasi gerekir.. Evimdeki pc de cok hos arshavin fotolari var, hosluklari da baska yerlerde olmamasindan kaynaklidir daha cok.. Ne kadar ilginc, enterasan olursa olsun ayni fotoyu birden fazla gördügü zaman antipatik gelmeye basliyor gibi..

joaquinsanchez dedi ki...

blackburn maçındaki 2. golü tam anlamıyla "usta işi" bir gol. arhavin'i ve arsenal'i iyi oynadığı zaman izlemek hep keyif vermiştir.