18 Mart 2009

Perrin ?



Bremen St.Etienne'ni 1-0 yendi.. St.Etienne, bu güzel takim fransa liginde düsme potasinda.. Ligde kalma savasi veriyor, Grenoble'a da yenilince 18.lige düstü. Ve düsünün ki bu takim 10 sampiyonlukla ligin en cok sampiyon olmus takimi.! Daha da ilginci ise Bremen maci icin söyledikleri:

" Mac umrumda degil, tur icin sahaya cikmayacagiz bu bizim ligde kalma savasimizi baltaliyor.. Ne zaman bir avrupa maci oynasak akabinde hemen ya beraberlik ya da yenilgi aldik ligde.. Bu yüzden ceyrek final filan istemiyoruz.. UEFA kupasi yüzünden ligden düsmek istemiyorum..."

Kimse inanmiyor, blöftür diyorlar.. Dün gece geri adim atti fakat olduka ilginc idi.

Bu demecin blöf olup olmadigi tartisiliyor.. Sevgili Perrin'cim, bizim ülkede UEFA adina sampiyonluk, Sampiyonlar Ligi sansi filan hice sayiliyor, hamburg'a adam saklaniyor sen de alt tarafi 1-0 yenildigin bir macin rövansinda vazgeciyorsun UEFA kupasindan..

Oldu mu simdi bu ?

Ve fakat her ne kadar rakibi aldatmaya yönelik demec olma ihtimali olsa da bahisciler icin saglam bir tüyo olmasi dahi ilginc bir aciklama.! Merakla bekliyoruz St.Etienne - Bremen macinin sonucunu..

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu Perrin'le sene başında ismimiz anılmıştı sanıyorum Skibbe ile arasında tercih yapılacaktı. Burada St. Etienne'i küme düşürmek üzere olduğuna göre iyi ki o gelmemiş diyebiliriz sanıyorum.

jose dedi ki...

Uefa kupasında çeyrek finale kadar gelebilmiş bir takım kendi liginde dibe vurmuş.Nasıl bir ikilem doğrusu bu?

varol döken dedi ki...

@borges
fransa ne zamandır 18 ligle oynanıyor yahu:)

18. sıraya olacak (mesleki refleks idare et:)

Borges dedi ki...

Postlari ikici kez okumuyoruz cogu zaman, mesleki bir refleks oldu bu bende :)

baska acidan bu kadar kötü bir türkce olmamasi gerekir kesinlikle. Evimden ayri oldugum dönemi postlara bakarak anlayabiliyor artik arkadaslarim, bu kadar düzensiz, hatalarla dolu filan.. nisan basina kadar idare ediyoruz sadece sevgili Varol Döken, Sen de idare et beni artik:)