20 Nisan 2009

28.Hafta Bundesliga: Top 11.!



Grafite, penalti yaptirdi ya da caldi ve bunun üzerine karsi karsiya iki pozisyondan sonuncusunu atarak takimina galibiyeti getirdi ve 22 golle gol kralliginda bir numara.. Konu etkili olma, önemli golleri atmak ise Petric'in üzerine yok, geldigi günden beri puan ve turlari getiren gollerin adami. Iki gol atti ve daha büyügü de Gomez. hattrik yapti her ne kadar attigi goller daha cok oyun planin son parcasi olsa ve bos kaleye gönderse de.. Salihovic ve Teber gol atan iki isim.. ayni zamanda Teber, Hoffenheim'in toplam cektigi 23 sutun 12'sini tek basina kaleye gönderdi.. Keza Salihovic gol atmasi bir yana Teber'e asisti de yapti..

Dizilimde bir hata yok, Halil Altintop orta saha oynadi ki forvet arkasi bu adama daha cok yakisiyor. Bir gol ve schalke'nin parlayan yildizina muthesem güzel de bir asist yapti, süperdi.. Jones ise devam ediyor, ücüncü golüne ulasti alti macta altinci asistine de.. Schalke'nin en formda ikilisi oldular Halil ile..

Pander cok sik bir gol atti, gerisi hikaye..Keza Owomoyela da önemli bir gole imzasini atti. Ve fakat Serdar Tasci..

Bugünlerde onun transfer dedikodularindan da gecilmiyor.. cok iyi oynadi Köln karsisinda ve %87 ikili mücadele kazanma oraninin(sahanin en iyisi) yaninda cizgiden de top cikardi ve kullandigi 24 topu da orta sahaya ulastirmayi basardi. Milan dedikodulari gerceklik kazaniyor ve klubun önemli ismi olma yolunda hizla ilerliyor..

2 yorum:

Protanopia dedi ki...

Bu Bundesliga 11 leri de hep gpl atan oyunculardan oluşuyor. Gol atan adamları al, sonra diz. Bir kaç forveti çıkar gibi sanki. FArklı performanslara çok itibar etmiyor herhalde bu spox.

Borges dedi ki...

bana daha cok oyunculari yorumlama sansi verdigi icin koyuyorum buraya baska acidan istatistik olarak genelde takimin bir sekilde en iyisi oluyor.. Misal Tasci ya da Salihovic ya da Teber.. Gol atanlar orta saha ve forvet icin olmazsa olmazi baska acidan..