25 Nisan 2009

Bayern Münih - Schalke.!!!



Bayern: Butt - Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel, Ottl, Ze Roberto - Ribery - Toni

Schalke: Neuer - Rafinha, Höwedes (Westermann), Krstajic, Pander - Jones, Westermann (Kobiaschwili) - Altintop - Farfan, Kuranyi, Sanchez
Hakem: Fandel

Cok güzel bir mac olacagini simdiden söyleyebilirim. Schalke, bu gecici antrenör üclüsüyle kendisine geldi. Slomka sonrasi da ikisi gelmisti ve o zaman da muhtesem bir performans göstermisti. Cevat Güler ve ekibinin bir benzerleri. bugüne kadar Büskens altinda takim alabilecegi 27 puandan 25'ini almis. Yani 9 mac sonucunda 8 galibiyet ve 1 maglubiyet..(Slomka dönemi de dahil elbette) Bu adamlar bir de gelir gelmez hemen Halil'i kadroya alirlar, Rutten yine oynatiyordu da Slomka gitmeden önce kesmisti, Buskens-Moulder ikilisi sagolsun.. Bu adamlarin altinda Halil da yeniden doguyor.. Gol atti, hem gol hem asistle oynadi ve Bayern karsisinda takimin en formda oyuncusu konumunda Jermain Jones ile beraber..

Bayern ise asagidaki Luca Toni'nin almanca yaptigi basin aciklamasindan da görülecegi üzere Wolfsburg'un baskisi altinda sahaya cikacak.. Berlin galip geldi ve bir puan fark ile Bayern'in üzerine cikti, Wolfsburg üc puan önlerinde zaten.. Olasi bir yenilgide Wolfsburg galip gelirse son bes haftaya alti puan önde girecektir ki sampiyonluk sansini birakmak demektir. Klinsmann'in takimi motive edecek durumu yok zira yüksek ihtimal Barca felaketi nedeniyle sezon sonu gönderilecektir ve bunun farkinda. Yine de onlari kendi evinde yenmek oldukca zor..

Bayern Münih takiminda Klose yok, Schalkede de Bordon.. Ribery yine forvet arkasi oynayacaktir bu durumda ve Halil de keza forvet arkasi ve hatta orta saha-forvet oynayabilir.. Cekismeli ve keyifli bir mac olacaktir zira kendisine güvenen iki takim yarin kozlarini kapisacaklar..

Toni'nin basin toplantisindaki almancasi da sahane, Kuranyi geyigi de yerinde ve en sonunda Ribery sakasi yine az cok karelenmis.. Yarin bir aksilik cikmazsa büyük bir keyif ile su maci seyredecegim ve size de tavsiye ederim kesinlikle.. Bazen su sampiyonluk stresinin yarattigi güzel maclari beklersiniz onca zaman, kacirmamak gerek..




(oke biz cumartesi günü kazaniyoruz... 1-2-3 kuranyi kuranyiiii deneme kuranyiii.. bordonnn bordonnn.. bordonn. rakitic.. iyi oyuncu. kuranyi cok iyi.. ama cumartesi gol yok.. biz kazanacagiz wolfsburg kaybedecek, güzel aksammm... italyancaaa... emaösmfdememd cumartesi schalkeye karsi.. super.! evet.. cumartesi biz schalke'ye karsi oynuyacagiz .. zor ama.. imkansiz degil.. cumartesi biz kazacagiz wolfsburg kabedecek sonra ben cok mutlu olacagim.. kuranyi cok iyi oyuncu ama cumartesi gol yok.. hamit iyi oyuncu schal k schal yeter len ... cok iyi basin aciklamasiiiiiiii)

3 yorum:

mondo trasho dedi ki...

sondaki ribery'nin tony'nin apışına attığı hafif tekmenin videosu türk basınında da yer almış. eminim ki senin blogundan görüp atlamışlardır.

Borges dedi ki...

Yok sevgili Mondo.. ben bunu dün gece Toni'nin almancasi icin aldim, bugün de Bild bu video'nun kirpilmis halini yayimladi.. Bizim basinin oradaki karsiligi olan Bild'i cok iyi takip eder daha cok.. Ordan almasi ihtimali yüksek.. Yani o sakasi yine gündeme geldi bu sabah..

varol döken dedi ki...

bu adamlara çekmece çene diyoruz biz burada, mehmet ali alabora ile bu türün önde gelen 2 temsilcisi...

tabi daha güzelini aceto demişti as 900 kamyon diye:)

dur ikisinin fotolarını bulayım bakayım üstteki posta çıkmayı hak edecek mi?