20 Nisan 2009

Neves'in Garip Kirmizi Karti.!



Hamburg'a büyük umutlarla transfer edilip bes ay sonra ülkesine gönderilen Thiago Neves, Fluminense Rio de Janeiro takiminin kupa macinda Aguia Maraba karsisinda bir kirmizi görür.. Ve ben ilk defa böyle bir kirmizi kartin ciktigina sahit oldum..

9 yorum:

Redman dedi ki...

Cok iyi hareket yahu. Artik top toplayici ne yapmissa Neves'i cileden cikarmis.

Hareketi tasvip ettigimden degil ama top toplayicilar gercekten sinir bozucu olabiliyor bazen. Gerci tokat atani gormustum de kafasina top atani ilk defa goruyorum.

T. Egemen Gul dedi ki...

Bence cikmali da zaten.

liverpoolandkop dedi ki...

ee haketmiş ama

mondo trasho dedi ki...

hahaha, top toplayıcı mı o?
adamın ne derdi var yahu onunla?
topu geç verdi diye mi? salakça bir kırmızı olmuş. bu arada kenardan da tv muhabiri mikrofon uzatıyor adama sıcağı sıcağına... 80'li yıllardaki türkiye ligi geldi aklıma. sakatlık olunca bile sahya fırlayan tv muhabirleri ve sakatlanan futbolcuya uzatılan mikrofonlar. gerçi bu saha dışı ama yine de komik... hahaha..

cikkoleite dedi ki...

Cagdas Atan tokat atmisti top toplayiciya sonra kirmizi görmüstü.Oluyor böyle seyler ama cok aptalca.

Adsız dedi ki...

bkz. ganalı kingston :)

Unknown dedi ki...

Fatih Tekke'nin de zamanında top toplayıcıya tokat atıp kırmızı kart yediğini hatırlıyorum. Yanılmıyorsam bir hazırlık maçıydı.

bonaventure dedi ki...

fatih tekke hakeme atmıştı tokatı. hem de ensesine basmıştı. deliydi o zamanlar. hazırlık maçında kırmızı kart görüp 5 maç ceza alarakta tarihe geçmiştir herhalde.

Borges dedi ki...

Ben misal gecenlerde muhtesem asist diye her yerde yayimlanan videoyu biliyorum. Top toplayici topu cok hizli bir sekilde veriyor ve aninda gol geliyor.. Yani top toplayicilarin rolü inanilmaz önemli oluyor ama buradaki hareket kesinlikle kirmizi karti haketmistir ki antipatiyi de yaninda getirir oyuncuya..