20 Nisan 2009

Wolfsburg Rekora Dogru.!



Aslinda her bakimdan kendi klup rekorunu kirmistir ve gözünü yavas yavas Bundesliga rekorlarina dikmistir Wolfsburg.. hakemin cok kötü mac yönetip cok fazla hatali karar verdigi Leverkusen macini da alip üst üste onuncu galibiyeti elde etti. Toplamda dördüncü sirada ve Gladbach'in 86/87 yilindaki rekorunu tarihe gömmek üzere yoluna devam ediyor..

Gecen seneyi de göz önüne alirsak eger Wolfsburg özellikle ikinci devre farkini ortaya koyuyor ve her daim en iyi futbolu oynuyor bunun belki de en önemli nedeni Misimovic'in üzerinde durdugu gibi "biz cunku en iyi antrenman eden takimiz" gercegidir.. Bu arada Misimovic de 19.asistine ulasti ki Leverkusen macinda otuzu bulabilirdi golcüler biraz iyi veya Rene Adler biraz daha kötü olsaydi..

Magath her seye ragmen "Ben sizin yerinize olsam Sampiyonluk konusunda Bayern'e oynardim" dese de isi son derece SIKI tutuyor.. Stuttgart Babel ile inanilmaz fark yaratti ve Bayern de kendine gelmis durumda.. Rekorlar kirilacak ve bir ilk yasanacak midir sezon sonu görecegiz.. Kalan maclari ise söyledir:

a: Deplasman h: Evinde

Cottbus düsmeye, Hoffenheim krizden cikma cabasi icerisinde, Stuttgart inanilmaz form tutmus durumda keza Dortmund dahi galibiyet serisi yakaliyor Hannover en iyi ev sahibi takim konumunda ve Bremen en güclü rakiplerinden..

Sansi bol olsun Magath'in.

10 yorum:

Bolat dedi ki...

Abi ama bu hafta cok sansliydi bea...

Borges dedi ki...

ona ne suphe sevgili ahmtblt. Macin hakki degildi o sonuc. Ama Adler de atilmaliydi ki kart bile görmedi.

Bolat dedi ki...

bak o da var dogru... Ama bugün Magaht telefonlar baglandi Doppelpass'a ve o ilginctir, hakemin o karinin dogru oldugunu söyledi...

Borges dedi ki...

ikilemde kaldim ben ama ilk anda oha dedim en kötü sari kart arti faul idi. Ama topa dokunabildigi icin adler sanirim baska türlü bakiliyor. Magath yenilseydi böyle söyler miydi ? o her sekilde hincini futbolcularindan cikarirdi sanirim :)

Bolat dedi ki...

Vallahi kim ne derse desin hocaligini cok begeniyorum ben bu adamin... Ümid ederim sampiyon da olur....

Borges dedi ki...

Kesinlikle cok iyi bir hoca ve ben de destekliyorum, Bayern harici herkesi destekliyorum aslinda toplamda..

varol döken dedi ki...

borges seninle benim berberde izleyecektik bu hafta maçı, onu bile ikna ettim totalde en güzel ligin bundesliga olduğunu, özellikle de şu sözlerle:

şimdi aston villa manu ile oynasa, manu kazanır diye bekler ve futbol beklentini yüksek tutmazsın ama bundesliga da şampiyonluk yarışını bırak birbirini yenmeleri hiç sürpriz olmayacak en az 10 takım var ve seyircileri de ingilizlerden ateşli... belki premier lig daha hızlı, daha büyük paralar ve yıldızlar var ama bundesliga'da da keşif var, macera var...

seni okuduktan sonra sağda solda çok da takip edemediğim bu ligle attığım havayı da artık çok görmezsin bana:)

ve leverkursen her daim iyi bir takımdır...

not: kroos u dikkatle izledim senin postlarından sonra hakikaten iyiymiş be...

Borges dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Borges dedi ki...

Abi isin hava kismi senin emegin.. gelen sensin, uzun kisa demeden bütün yazilari derinlemesine okuyan sensin, bu kaynak borges olur baska bir haber sitesi olur hic önemli degil;)

Martin Jol'un röportajini okudum dün ve ona da sordular.

"Biz almanalr diyor biliyoruz ki daha iyi Premiere Lig.. Siz ne dusunuyorsunuz, özellikle topa sahip olma ve oynama hizi bakimindan bizden daha ilerideler.."

Martin Jol diyor ki:

Ingiltere ücüncü ligine bakarsaqniz topa sahip olup oynama hizi yarim saniyenin altina düser. Ama bu daha cok yanlis yere oynandigindan cok da keyifli olmaz. Ingilere liginin bes alti takimi vardir inanilmaz. Ama size söylüyorum gecenlerde izledigim stoke city-hull city maci da bir o kadar kötüydü.. Yani ortalamaya baktiginizda fark yok gibidir aslinda ki macerasever bir insan bundesligayi tercih eder diyor.."

Ben her seye ragmen oyun kalitesi acisindan Premiere Ligi daha üstün buluyorum ama keyif dersen ben bütüne bakip keyif alan insanim.. O bütün bende BUndesliga ve bu yüzden objektif yorum belirtmek cok zor.. Wolfsburg -Leverkusen maci da süperdir, Kroos ilk golünü atti ve toplamda cok iyi bir oyun cikardi.

varol döken dedi ki...

hmm martin jol beni yanına yardımcı alır mı bir sorsana, hamburg sempatimi biliyorsun zaten:)