28 Mayıs 2009

Babani da Sevmem Zaten..



Bu William olani.. Bir de Harry olani var partiye nazi kiyafeti ile giden.. Imdi Kraliyet ailesinin varligini, kac yüzyillik gelenegini filan sorgulayacak degilim su iki satir icerisinde lakin Sampiyonlar Ligi Finalinin o güzel koltugunu birilerinin oglu diye isgal ediyor oluslari.. Bir de su soytarilik.. Ne düsünüyordur acaba Platini ?

17 yorum:

alperensaylar dedi ki...

platini: tipsizin tekisin.

william: olsun, ingiliz kraliyet ailesinden geliyorum, ayrıca sen de çirkinsin.

platini: yine de tipsizsin.

Gökh dedi ki...

hay allah razı olsun. ne iyi etmissiniz de yazmissiniz. ben de yazacaktim da gerek kalmadi. iki tane salagin buyugu. dunyadan haberleri yok. kariya kiza hava olsun diye irakta falan askerlik yapmislardi yalandan. zaten ingilizleri zerrece sevmiyorum azizim.

Borges dedi ki...

Benim: post böylece bu yorumla tamamlanmis oldu, sagolasiniz :)

varol döken dedi ki...

ama hakikaten ne işi vardı orada? hangi sıfatla? kraliyeti temsilen mi? aznar da oradaydı ama sol taraftaydı william uefa protokolündeydi...

ayrıca joker gibi gülüyor:)

aşkın dedi ki...

Sağdan sola:
- Ahahaha eğleniyoruz değil mi?
- Canım mümkünse fazla yaklaşma
- Rahat dur yiğen

Borges dedi ki...

Askin:))) Genelde begenmem bu yaklasimlari ama seninkisi eglenceli olmus ya da gercekci diyelim:)

Gökh dedi ki...

siz de sagolasiniz:) bos bulundum, kendi blogum gibi yazmisim pardon:)

muyek dedi ki...

tam su katilmamis hiyar kivaminda biri, top diye karakola bomba goturcek zekada havuc kafa..

Murat1905 dedi ki...

Platini içinden şöyle diyordur:
'Hay sizin ... Ben UEFA başkanı olmuşum ağırlığıma oturuyorum siz ise kral ve oğlu olarak bir saraya soytarılıktan öteye gitmeyecek şekilde Hakan Ünsal Fransız milli takımının başına gelsin diyorsunuz, maç inşallah uzatmaya gitmez!'

Empyrium dedi ki...

Diana'dan önce mi, Diana'dan sonramı bu nefret? :)

Seradimo dedi ki...

İngilizleri sevmek yada sevmemek başka bi konu bence. Zannımca resimdeki William olanı birilerinin oğlu diye değil Britanya prensi olduğu için o koltuğu işgal ediyor. ve yine zannımca halen monarşinin hüküm sürdüğü bir ülke için önemli bir mertebe olsa gerek.

Platini'nin sağında oturan şahısta İspanya krallarından Carlos olanı. Birisinin oğlu diye değil bizzat babası olarak o koltuğu işgal ediyor.

Platini'nin bakışı ise şöyle açıklanabilir. Bir Fransız bir İngiliz'i ne kadar seviyorsa Platini'de William'ı o kadar seviyor. İçinden de nerden düştüm bunların arasına diye geçirmişliği vardır herhalde.

Unknown dedi ki...

sifati the fa in baskani,yani football associationin,dogal olarak orda olmayi baya baya hakediyor,ingilterenin 2018 dunya kupasini alma kampayasinin da basinda,kendisi aston villa taraftaridir bu arada,kralsin ama takimin sampiyon olmayali onyillar olmus,ilginc

Baturman ortsahadan koyar Yaşar bakar dedi ki...

Ben de şahsen karısını, kızını, amca oğlunu şeref tribününde yanına dizen başkanlara kılım. Saltanat kayığımı orası.Bilmem fazla mı fevriyim, fazla mı asabi...

Borges dedi ki...

Seradimo: Britanya Prensi nasil olmus acaba ? Bir insan nasil prens olur ? Sakin cevap birilerinin oglu olmasi olmasin..

Britanya Prensiymis. Bilmiyorduk be sagolasin;)

................
Yok ingilizler de almanlar da fransizlar da güzel veya cirkin insanlardir. mesele irk degil yahu, ama her milletin anlalmsizliklari ve onlarin sonuclari vardir.. Hepsi budur.

shenem dedi ki...

Prens William ellerini kavuşturmuş hem de sıkıca;ummm..şimdi bunun psikoloji diline inersek,"gerginim,ama kendime hakimim"..diyor:)

Seradimo dedi ki...

İyide bizim için anlamsız olan bir şey ve sonuçları, başkaları için çok kutsal ve önemli olabiliyor.

Teknik olarak evet, birisinin oğlu olduğu için kendileri prens olmuş. Ama William ve Harry, 10 numaralı konutun şimdiki sahibinden çok daha fazla saygı ve ilgi görüyor. Saçma ama durum bu.

Bu durumunda salt "birisinin oğlu oldukları için" ile açıklanamayacağını düşünüyorum.

Neyse yaw bu konular bence çok da önemli değil. Yurdumda bu kadar sorun varken elin monarşisini hele de bu resimin altında konuşmak/tartışmak saçma olacak.

Bide ingiliz monarşisini övüyo gibi bi durumda olmayı hiç istemem. :)

Borges dedi ki...

Seradimo: :)))