28 Mayıs 2009

Sampiyonlar Ligi Top 11.!



Olmus mu ?

Olmamis.. Bi kere bu takim cok gol yer kafadan.. Üclü defans yetmiyormus gibi dört tane de forvetimsi oyuncu.. Belki de topu karsi tarafa hic vermeyerek defans sorununu cözmüs olabilirler, belli mi olur.. Xavi-Iniesta'nin oldugu yerde ispanya milli takimi olsun, barca olsun sampiyon olasiya kadar topu vermiyorlar..

Not: Bu 11'ler izleyicilerin -alman- oylariyla belirlendigi icin sadece almanlarin ne dusundugu konusunda bir fikir veriyor, ben yapsam cok baska bir onbir cikardi muhtemelen..

15 yorum:

alperensaylar dedi ki...

afedersin ama bugün eto'o dan o basit çalımı yiyen vidic ile messi'ye kafa topu vurduran (en azından uyuyan) ferdinand'ı daha da koymam böyle bir kadroya:) pique ile puyol'u koymak gerekir stopere.

Borges dedi ki...

Alperensaylar: tek bir mac üzerinden bakmamak gerek yine de.. bugünü baz alsak dogrudur da bütün seneye baktigimizda iyi bir ikili olmuslardir..

alperensaylar dedi ki...

ya tabi ki biraz da sinirden öyle yazdım, barcelona'yı durdurmasını beklediğim tek takımdı manchester. ama yine de pique ve puyol'un genel performansları vidic ve ferdinand'ın üzerinde diye düşünüyorum.

aşkın dedi ki...

Klose ''bir tane de bizden olsun'' kontenjanı sanırım.Bir de sırf onun için 3'lü defans olmuş.
Ne Klose imiş be..

armgn dedi ki...

Niye hiç Chelseali yok Yarıfinal oynayan başkaları mı? Ya da yarı finalde iki maçta iki pozisyon vermediler mi sadece BaRCELONA'YA. Terry olmaz mı mesela ya da Alex? Ya da Lampard?

Arkhe dedi ki...

Van Der Sar
Alves-Puyol-Pique-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Eto'o-Henry

.

Fuzzy Logic dedi ki...

Klose ne alaka o listede yahu?

Borges dedi ki...

Klose, barca macina kadar sampiyonlar liginin gol krali adayiydi. o yüzden girmis sanirim. Lakin sacma bir istatigin soktugu oyuncu diyelim.

Terry olabilirdi, olmasi gerekiyordu sevgili armagan..)

tanjue dedi ki...

@Arkhe

Van Der Sar artı barcelona mantığıda fazla ağır olmuş.
İlla 4-4-2 bir kadro kurulacaksa tartışmasız sağ beki Maicon olmalıdır bence solda da Abidal'den iyi en az üç adam sayarım herhalde.

Bu arada Manu'nun sattığı Pique bu kadroya girmeyi allahına kadar haketti:D

Borges dedi ki...

Tanjue'ye katiliyorum Abidali almam ve Pique konusunda hak veriyorum.. Lakin Ferdinand ve Vidic'i tüm sezon ortalamasi göz önüne aldiginda bu kadroya alirim derim.. Cok iyiydiler aslinda..

tanjue dedi ki...

Ferdinand ve Vidic ikilisine ayrı ayrı bir şey diyemem ama Uefa'nın olası 11'inde en azından birinin yerini kaptan torpili dolayısıyla Puyol'a bırakacağını düşünüyorum.Uefa iyi bir dağılım yakalamaya çabalarsa Chelsea'den de biri olsun diye bu isim Terry de olabilir.Yoksa Uefa'da Barça'nın şuanki 11'inden ve ya futbolundan daha iyisini kuramayacağının farkındadır:)

Lionel dedi ki...

julio cesar
dani alves vidic pique lahm
ronaldo xavi iniesta ribery
messi rooney

bence bir iki oynama dışında bu şekilde olmalı en iyi onbir.tabi puyolunda bir yere sıkışması lazım,kazanan takımın kaptanı.

Borges dedi ki...

Lionel: Orta saha süper, benim de sanirim böyle bir orta saham olurdu. Gerrard biraz eksik gerci ama Xavi-iniesta bölgesinde harcanabilir durumdadir su senin CL performansinda..

Rooney de Gerrard gibi, cok severim ben kendisini lakin bu sene icin forvete alamam sanirim.. Söyle düsündügümüz vakit cok da digerlerine fark atip öne cikmis forvet adayi da yok aslinda..

tanjue dedi ki...

Seninde kafan karıştı abi.Bu kadar çok kaliteli futbolcu olunca,çoğuda aynı takımda olunca ve takımlara adalet dağıtmakda gerekince Uefa nasıl bir 11 kuracak çok merak ediyorum şuan:D

Öldürmeyen intihar dedi ki...

Takima bakiyorum tek bir latin var o da 13 yasindan beri ispanya'da yasayan Messi.Kucuklugumde boylemiydi en iyi 11 ler,kapandi galiba avrupa futbolundaki etkinlikleri ya da azaldi diyelim.