28 Mayıs 2009

Mutlugiller.!



Bu sene onlardan mutlusu yoktur muhtemelen..

Her kulvarin sonunda elde edilen bir kupa.. Ezeli rakibine sahasinda atilan 6 gol.. Basarili olmanin disinda güzel futbol.. Daha ne ister bir taraftar ?

8 yorum:

MESSİX dedi ki...

Şanslıgiller evet çok doğru söyledin zaten sanş olmazssa sititn sene gelmezdi barca buralara..... ve kupayı alması da en büyük sanşları idi bence.
Allah herkese böyle bal versin başka da bir şeye gerek yok..
Diğer takımlar bence bal duasına çıkmalı yoksa bu kadar tatlı bir takıma karşı lezzet ortaya koymak çok güç..Amma maçın sonunda çook sansız manu çaresizce oyunu açılaştırmaya çalıştı fakat başta Xavi den olmak üzere bayağı tepki aldılar..
Ve bu cl bu sene bal"cl" olarak tarihe geçecek ...
Dersem inanırmısın ??

Borges dedi ki...

MESSIX: Su hayatta barcaqnin oynadigi topu sans diye nitelendirecek en son insan benimdir sanirim. Ben taraftarin bu sene yasadiklari güzel ortamdan dolayi sansli oldugunu belirttim. Bir barca taraftari olmanin verdigi sans.. Blogu biraz okumanizi tavsiye ederim ,daha sonra cocukca ironik yazilar dösersiniz.. taraftarin sansli olmasi ile basarinin sans ile gelmesi arasinda fark coktur.. Barca tarafi böyle bir takima sahip oldugu icin cok sanslilar..

Yine de basligi degistireyim ben.. yeni okurlar da geliyor demek ki :)

Kalten dedi ki...

Popülerlik böyle birşey sayın Borges, günün birinde köşe yazarı olursanız çan eğrisinin tam ortasına yaklaşmak için espri/anlatım seviyesini iyice düşürmeniz gerekli, varsın-olsun :)

Borges dedi ki...

Kalten: Aslinda yarama parmak basiyorsunuz, konu cok uzar diye girmek istemiyorum. Lakin her sesin bire bir muhattabi olarak ne kadar istedigimi yazabiliyorum ya da ne kadar keyif aliyorum gecmise göre üzerinde durmak lazim. En azindan bizim gibi binlerle degil yüzbinlerle ugrasan insanlari biraz daha iyi anliyorum diyebilirim..

Kalten dedi ki...

Şu anda benim bir-iki yıldır takip ettiğim futblog camiasında (post'ların kalitesinden çok yorum yapan kişilerde demek daha doğru) bile şöyle bir durum var, benzetmeyi mazur görürseniz: acetobalsamico yorumcu havuzu Mercedes alıcıları gibi, Borges/Noat Samisa da biraz Audi/BMW kullanıcıları gibi (tabii bu arabaları ve sürücülerini Almanya'dan ziyade Türkiye ekseninde değerlendirmek daha doğru)..

Kalitesi nedeniyle ilk keşfedilip de satın alınmak istenen Mercedes oluyor, ancak benzer kalitedeki BMW ve Audi "sonradan görme"lerle hemen doluşmadığı için klas kalmaya devam ediyorlar..

Neyse, siz devamını getirin, benzetmeyi uzatanları sevmem ama kendim yaptım olacak iş değil :) Saygılar

Borges dedi ki...

Kalten: Siralamaya sokmamak gerekir. Hepsi birer ihtiyac. Benim Noat degerlendirmelerine ihtiyacim oluyor yer yer.. Cunku baska yerde yok. Aceto ise kimi zaman "halk ne dusunuyor" sorusunun cevabinin dahi bulunmasi acisindan önemli bir yer.. Ya da "aceto ne dusunuyor" sorusunun cevabinin da önemli olmasi unutulmamalidir..

Cok farkli kriterler var. Kimi blog yazarlari belirli bir seviyeyi gecti, verdigi haberden ziyade herkesin bildigi haberine kattigi yorum "deger" oldu gibi.. Aceto baska bir yerde, noat cok baska ve ben gercekten bunlarin hcibirisini umursamiyorum.. nerdeyim ya da nedir filan cok da önemli degil..

Keyif aliyor muyum ? Eskisi kadar olmasa da aliyorum ki buradayim. Hepsi bu, kendi adima.

varol döken dedi ki...

yok çan eğrisinde bir eğilip bükülme olmaz, en azından burda olmayacağı kesin, istesen de yapamazsın borges:)

@kalten
aceto'nun durumu çok başka, mesleğiyle paralel yaptığı iş, ki bu türkiye'de çok şeyler değiştirir, mesela ben burada her konuda atıp tutarım ama iş reklam camiasına gelince el çare daha ihtiyatlı oluyorum, çan eğrisi korkusundan değil bir nevi otosansür... insanız hepimiz kaçamıyoruz her şeyden...

bloglar genişleyecek ve genişledikçe kalite düşecek ya da bu önyargı bu bir şekilde aşılacak... ama bunlar okumanın ve yazmanın sorunu değil, hakkaten bu bir keyif olduğu sürece ki, bu kadar okunuyor ve yazılıyorsa bir keyif vardı ortada, ki bankası kurulsa iyi faiz verir:)

güneşin önünden geçen küçük bulutlar, güneşli bir havanın tadını çıkarmamayı engellememeli hiçbir zaman...

not: bu arada ilk yorumda yazılanlar da sanırım yanlış anlaşıldı ama sahibine bırakmak gerekir açıklamayı...

Kalten dedi ki...

@varol döken, borges

Dediklerinize katılıyorum --ben sadece yorumcu profilini sınıflandırmıştım aslında, bloglararası kalitedense okuyucu/yorumcuların kalitesini diyelim ya da, yanlış anlaşılmasın kimseyi o senden daha iyi blogcu/bu daha kötü vs. diye sınıflandırmayı düşünmem bile kesinlikle :) Teşekkürler, saygılar!