28 Mayıs 2009

Uslu Cocuk Rafinha.!



Eee.. Felix Magath gelince yillarin hasari cocugu Rafinha birden böyle düzene giriyor iste.. Daha gelmeden etkisini göstermis besbelli..

Bu benim cok sevdigim spor dergisi 11Freunde'nin bir calismasinin ürünüdür.. Araba yikayicisi, su bu gibi daha calismalari vardir ama böyle disiplinsiz bir adamin uslu cocuk rolündeki su resmi oldukca iyi bir calisma olmus. Söylenilen o disiplinsiz görüntüsüne karsi bir savas..



Imdi bu avukatin Rafinha'ya yazdigi mektup.. Müvekkilim filan dedigine göre öyle olmasi gerekir. Mayis 2008'den beri diyor sadece müvekkilimi degil onun ailesini, cevresini her seyini yüksek sesle müzik dinlemek, söylemek ve her aksam yaptiginiz partilerle terörize ediyorsunuz.. Gecmiste siz de biliyorsunuz ki diyor cokca defa polis bu yüzden kapiniza geldi filan.. Siz diyor Rafinha bey, tüm bu uyarilara, polisin aldigi önemlere kayitsiz kalmaniz bir yana üzerine bir de bizi polise cesitli yakistirmalarla müvekkilimi sikayet ettiniz.. Sizin yüzünüzden müvekkilimin sinirleri.. derken kesiliyor mektup.. Muhtemelen yan komsusu delirmek üzere..



Bunu Rafinha takim arkadasi Jermaine Jones'dan almis.. 320 ps. 30 litre yakiyor, kac paradir ?

65 000 euro..



Bir ara böyle geldi Antrenmana.. Bordon'un saclara bakisina bakin.. Ve tüm bunlardan sonra bir de suna..



Uslu cocuktan ziyade daha cok psikopata benziyor aslinda.. Yani temiz cocuk imajini gectim , restorantta böyle bir tip görsem korkarim ben..

13 yorum:

Lev Kom dedi ki...

sin city'deki kevin karakterine benzemiş

CaRtMaNtR dedi ki...

Hannibal Rising filminde genç Hannibal Lecter'ı inanılmaz oynarmış bu tiple :D

Borges dedi ki...

Ben de onu diyordum bir bakima Cartmantr;)

varol döken dedi ki...

bu röportajı yapmış olanı o çatal bıçakla kestiyse şaşırmam:)

mondo trasho dedi ki...

adam coritibia için bir efsane. bu kadar genç yaşta efsane oluvermiş! coritibia'nın web sitesine girerseniz efsane oyuncular banner'ında resmini görebilirsiniz (alex'in de mevcut). yalnız o saçlar hiç yakışmamış.

maicon ve alves varken de adama sıra gelmeyecek olması bahtsız bedevi konumuna düşürüyor kendisini. ulusal takım açısından... seni "cidade de deus" çocuğu rafinha seni!

Borges dedi ki...

Mondo, süper bir sag bektir. Magath gelmeseydi bayerdeydi ki her an yine bu gibi sürprizler olabilir..

Alper Öcal dedi ki...

11freunde'yi web sitesinden takip ediyorum. Orası yeterince merakımı gideriyor Buındesliga için ama derginin tamamı için Almanya'da yaşayan arkadaşım Alpay'dan bilgi istemiştim.

Matbuat manyağı Almanlar için derginin içerik açısından çok doyurucu olmadığını ve baskı kalitesinin düşük olduğunu söylemişti.

Şimdi ilginç geldi bu yazının satır arasındaki 11freunde bölümü.

mondo trasho dedi ki...

borges, biliyorum süper bir sağ bek olduğunu. o nedenle üzülüyorum, zira schalke ne inter, ne de barça düzeyinde bir takım değil. bundesliga'da her ne kadar zevkli bir lig olsa da bir seri a ya da la liga değil.

brezilya'dan -mesela- kaleci çok çıkmıyor ama maşallah sağ bekleri sanki cafu'nun spermlerinden arı bir ırk yaratır gibi yapay yapay dölleyip çoğaltmışlar. bu nasıl bir berekettir anlamadım gitti!

bu bayern'in de lanet mıknatısından nefret ediyorum. neuer'e de asılıyorlarmış. ama magath da öyle bir adam ki, avrupa kupalarının dışında kalmış schalke'nin kalburüstü adamları sırf yeni teknik direktörlerinin varlığından ötürü kulüplerinde kalabiliyorlar. "bakın, ben wolfsburg'u şampiyon yapıp sizin yarattığınız enkazı kaldırmaya geldim. CL'den vazgeçtim, sizde schalke'den ve benden vazgeçmeyeceksiniz" demiştir herhalde. dememiştir de işte, yazıyoruz biz de:)

bu arada lincoln ve schalke dedikoduları da devam ediyor. ben son kez sivas maçında izleyeceğim diyordum ama meğerse stattan canlı olarak izlediğim son lincoln'lü maç gençlerbirliği maçıymış.

lincoln'ün gideceğini hesap edersek, fransa'dan juninho+houllier (ya da le guen) şeklinde sürpriz bir paket dhl aracılığıyla florya'ya doğru yol alır mı dersin?

Borges dedi ki...

Alper: Ilginc gelen nedir, ben onu anlamadim cok..? Ben de web stesini takip ederim, ne zaman trenle yolculuk etsem varolan bütün spor dergilerini alirim. Burada belirttim cunku Magathdan dolayi degil de iste bir derginin cikardigi bir istir isin asli.. Bu ayrintiyi bu kadar önemsemeni anlamadim.. Bild ya da Kicker'in cikardiklari da cok ahim sahim degildir aslinda.. 11Freunde, baska acidan her gün ciktigim sehir merkezinin -augsburg- ortasinda arabalarini görmemdir, hicbir augsburglu yoktur ki misal 11freunde'yi görmemis olsun gibi bir sey.. Maxistrassede.. bu yüzden hep aklima gelir arada bir de alirim.. bu da bir ayrinti, ne önemi varsa:)

Senin ilgini de biliyorum cunku daha önceden de yine bu konu ve dergiler hakkinda konusmustuk sanirim.. hangi postun yorumuydu bilmiyorum ama bir zaman önce konusmustuk gibi..

Dergi ismi tamamen yapilan calismanin nedeni hakkinda.. Magath'dan dolayi degil bu degisim demek istedim :)

Mondo: Galatasaraya kim gelir kim gider sanirim onu Adnan Polat bile bilmiyordur.. Ben hic bilmemem, geldikten sonra konusuruz.. Schalke-Bremen-Hambrug klupleri kalkinacaktir, yakindir bu gelisim..

Lincoln ve Galatasaray icin artik en iyisi onun baska bir yere transfer olmasidir, umalim ki iyi bir paraya satilsin, tek dilegimiz bu oldu artik..

Empyrium dedi ki...

Hostel 2 deki bacaktan koparılan insan eti, mum ışığı ve şarap geldi birden aklıma :)

Alper Öcal dedi ki...

Sizin birbirinizden ( Alpay ile ) haberiniz yok ama ben Bundesliga konusunda en çok güvendiğim bu iki farklı insanın ortak zevkleri olduğunu gördüm çoğu zaman.

Onun 11freunde'yi beğenmeyip senin beğenmen ilginç geldi sadece.

Çok mühim bir olay değil :)

Bak bu arada Hoffenheim Maicosuel diye 22 yaşında bir oyuncu aldı Brezilya'dan. Çok değişik bir ortasaha oyuncusudur. Tipik bir 10 numara değildir ama golcüdür. Diego'nun da yokluğunda Renato Augusto ile birlikte büyük sükse yapmalarını bekliyorum.

Adsız dedi ki...

geri dön borges... önemli konularda yaz sadece haftada 1-2, ama yaz...

dergi gibi gör burayı bişey yap nolur...

film izle dedi ki...

adam coritibia için bir efsane. bu kadar genç yaşta efsane oluvermiş! coritibia'nın web sitesine girerseniz efsane oyuncular banner'ında resmini görebilirsiniz (alex'in de mevcut). yalnız o saçlar hiç yakışmamış