27 Mayıs 2009

Yeni Bayern #2



Srna ve Hleb/Sneijder ikilisi ihtimali olan transferlerdir keza Neuer de..

12 yorum:

mondo trasho dedi ki...

gomez gibi bir adam 30 milyon euro nasıl verilir? anlamak mümkün değil. diego'dan da pahalı herif! tymos direkt ilk 11'e girer mi şüpheliyim. ben gomez'e taktım arkadaş. toni ne düşünüyor acaba? seneye gomez'e forma yüzü göstermezse bayern sokağa attığı paraya çok yanar.

varol döken dedi ki...

sneijder'i ben istiyorum ya takımıma, yapıyı bile kurdum, lütfen iletir misin van gaal'a borges uğraşmasın takımımla:)

başkan: ali koç
genel menajer: pierre van hoojidonk
teknik direktör: martin jol (marco van basten-biri tecrübe diğeri atılım açısından)
10 numara: wesley sneijder (bu adam kanatta harcanmaz ama van der vaart da gelirse olabilir)
kaleci: rene adler
ön libero: orlando engalaar
forvet: klas von huntelaar
alt yapı: heerenven
tribün: groningen

Olympian dedi ki...

demichelis in stoper performansiyla orta sahadaki performansi arasinda daglar kadar fark varken ve van bommel de artik bu duzeyde yetersiz kalmisken hala neden boyle bir kadro yapilir ben anlamiyorum acikcasi. van bommel in yerinde demichelis, stoperde baska bir oyuncu kullanilmasi daha dogru olacakmis gibi geliyor bana.

ayrica bi oyun sablonu secip, uzerine bolgelerine gore iyi oyuncularin yerlestirilmesiyle takim olmuyor bunu da gorduk. ancak futbolcularin bireysel ozelliklerine gore roller bicilirse basari gelebiliyor. bayern bunu ne zaman anlayacak acaba?

LeFoot dedi ki...

Yabancı tercihlerinde Sovyetler ve Balkan ülkelerine yönelen bir Bayern oluşuyor giderayak... Ancak seçilen oyuncuların hepsi kendini kanıtlamış oyuncular. Bayern bu modelde başarılı olabilir.

PENALTY dedi ki...

@ Varol Döken

Hocam nedir bu Hollandalı aşkı böyle. Bence sen borgesden ziyade bi Dutchman'e haber uçur daha faydası olur gibi;)) Bu arada "taze" başkanınız da hayırlı olsun inşallah:)

Borges dedi ki...

Varol Döken: abi bütce nedir sizin ? Saglam bir "abi" olmali arkadada.. Engelaar'i cok begenirdim ama bu sene beni yaniltti.. Rene Adler kesinlikle cok iyi tercih :)

Olympian: bu kadro düsünülen kadro ama gercek degil.. Hedeflenilenin bu oldugu saniliyor.. Misal ben Demichelis'i oraya koymayacagini düsünüyorum lakin Demichelis Hitzfeld dönemi orada cok güzel performans göstermistir öyle ki tekrardan milli takima secilmis, üzerine orta sahada oynattigi zaman sorun cikarmistir hitzfeld'e.. milli takimdaki yerini kaybetme korkusu ile filan.. Ama Van Bommel'in tek sansi memleketlisi isin basinda..

mondo Trasho: Gomez o kadar para eder abi.. bunu bilir bunu söylerim.

armgn dedi ki...

Srna olur da öteden beridir Balkanlardan ya da Doğu bloku ülkelerinden futbolcu alırken çok dikkatli olmak gerekir. Bana Olic Bayern'e bir beden küçük gibi geliyor, Hleb/Sneijder ikisi birarada gelse o zaman tadından yenmez

abeyle dedi ki...

sneijder gelcek de karşılığında madrid ribery'i istiyor.birlikte olmaları mümkün değil.

varol döken dedi ki...

@penalty
hayatta fenerbahçe'den başka gerçekten kemiğine iliğine kadar sevdiğim tek takım hollanda, ve en büyüklerin en büyüğü diye taptığım adam da cruyff'tur... avrupa disiplini ve güney amerika tekniğini eriten, portakal renginde, kendine has güzel bir ülkedir hollanda ve fenerbahçe ile çok uyumludur aslında... hayalim 2 seneyi gözden çıkararak, hollanda tarzı, merdiven alt yapılanması ve oradan anlaşma sağlanacak bir takımla büyüyecek bir fenerbahçe ve herkesin sevgilisi kredisi büyük pierre'in ilişkileri ve aklıyla idare edilecek bir futbol kulübü... martin jol ajax'a gitmiş, o demektir ki van basten gelebilir... bizim gibi dünya futbolunu özet görüntülerden, yabancı albümlerden takip etmiş bir kuşağın saygısı büyüktür iyi oyunculara... van basten fenerbahçe'de zico gibi bir etki yapabilir çünkü fenerbahçe'nin yapısı sadece bilimsel sistematiklerle açıklanamaz... magath galatasaray'da olur ama fenerbahçe'de başarılı olamaz...

çok seviyorum hollanda'yı ya (tabi birkaç kız da var bunun ardında ama orası karışmasın:) anlat anlat yetmez burası...

@borges
valla ben bile geçen sezonun ardından hala kombine almayı düşünüyorsam sanırım bütçemiz çok fena sayılmaz... sneijder'i alabilecek mali yapıya sahip fenerbahçe ama gelmez pek tabi... ancak benim hayallerimdeki gibi bir yapıya ikna edeceksiniz, potansiyeli ve hedefi göstereceksiniz, o zaman belki... mesela robben'i istemem ben takımımda, onun gözlerinde göremiyorum o ışığı... kaleci ise alman olsun sağlamdır, van der sar'dan beri iyi bir hollandalı çıkmadı çünkü:)

Öldürmeyen intihar dedi ki...

Valencia buyuk oyuncularini satisa cikaracak diye biliyorum.Onlari almayi denese Bayern iyi olur aslinda.

tanjue dedi ki...

Srna alınamasada Cissokho sol bek Lahm sağ bek oynuyabilir.Cissokho'dan da iyi paralar götürür Bayern ilerde çok iyi kumaşı var vesselam ama talipliside çok.Bu arada Mario Gomez'i tartışma gafletine düşmeyelim lütfen.Klose ve Toni gibi durarak oynayan forvetlerden sonra Gomez gibi hareketli ve yırtıcı bir adam coşturur Bayern'i.Ama o 2 önliberolu sistemin yerine Tymoschuk artı Trochowski falan olsa daha iyi olur sanki.Bu arada bana ne oluyorsa nefret ederim Bayern'den niye gittinki Gomez,senin yerine kimi alsak kesmez şimdi:(

Borges dedi ki...

Tanjue: iyi bir forvet alinacaktir gibi. Ki bir yorumcu arkadasin belirttigi gibi Fischer var, genc takimda avrupa gol krali olmustur ama sanirim yabanci bir forvet gelecektir. Wagner LOve misal ihtimal dahilindedir.. 30 milyon euro bu.. O sistem iyiydi ama hitzfeld ile.. Rotasyona ugruyordu, basari geliyordu.. Yeni hoca Van Gaal ise cok baska olacaktir, gecmis ile bugün arasinda cok ciddi farklar olacagini dusunuyorum.. bakalim..