29 Mayıs 2009

Yuri Zhirkov Chelsea Yolunda.!



Kesinlesmis diyorlar Aralik ayinda rusyada yilin futbolcusu secilen Zhirkov transferi icin. Chelsea almis ve bence cok güzel bir is cikarmistir. Resimdeki su iki futbolcu bayernin ana problemlerini cözecek idi aslinda ama birisini kaybettiler.. Avrupa Sampiyonasinda en begendigim sol beklerden birisiydi ve cok güzel bir hamle yapmistir bu bakimdan Chelsea..

Bayern ilgileniyordu ki rakam 30 milyon dolara kadar cikmisti. Sonra Chelsea araya girdi dediler.. Hoeness, eger Chelsea araya girdiyse bizim hicbir sekilde sansimiz yok diyordu ki hakli cikti..

Takipteyiz seni "Jirkov" efendi..

9 yorum:

PENALTY dedi ki...

Kesinlikle çok iyi transfer. Bundan sonrasını Malouda düşünsün artık:)

Her Yol Roma dedi ki...

Malouda düşünmez bence, Ashley Cole'un düşünmesi lazım..

Borges dedi ki...

Her Yol Roma: Öyle bir performansi vardir ki Malouda dahi tehlike altindadir, acik bile oynar, hic sorun degil.) Lahm ve Zhirkov'un oldugu yerde her bölge tehtit altindadir aslinda..)

aşkın dedi ki...

Euro 2008'den önce Fener - Cska maçlarında dikkatimi çekmişti.

takipteyiz dedi ki...

bende takipteyim! bakalım başarılı olabilecek mi? Ruslar genelde rusyada şov yapıp diger ülkelerde vasatı aşamıyorlar ama Arshavin den sonra belki bir özgüven falan gelmiş olabilir. Hepberaber göreceğiz.

ijrkov dedi ki...

Adamın adı Jirkov... Senin hatan değil tabii Borges. Spikerler ve medya, Batı medyasından görüp böyle söylüyor, yazıyor. Burnumuzun ucundaki Slavlara bu kadar yakınız işte.

Pads dedi ki...

Evet adinin Turkce yazimi da Jirkov, okunusu da. Yazida duzeltirsen cok guzel olur aslinda Borges, insanlar da ogrenmis olur.

guner dedi ki...

Chelsea adına çok iyi de, kendi adına değil. Kadroya girmekte sıkıntı yaşayabileceği, senede iki hoca değiştiren Chelsea yerine illa ki Premiership istiyorsa Liverpool çok iyi olur mesela. Maç içinde orta saha 4lüsünün soluyla gerideki 4lünün solunun değişmeli oynadığını falan görebiliriz . Ve aslında en cuk oturacağı Barcelona olur ya, sağ bek Alves, sol bek Zhirkov... Neyse ona aman diyim.

scugnizzi dedi ki...

bence bu transfer de çok pahalı 30 milyon dolar ise eğer.