3 Haziran 2009

MVP.!



Bu sene 20 asist yapti ve bu bir rekor Bundesligada.. Gomez'in önünde senenin en iyi oyuncusu secildi Zvjezdan Misimovic. Bochum ve Nürnberg ile gecirdigi toplam 6 Bundesliga sezonunda da 20 asist yapmisti, burada bir sezonda alti yilda yaptigini yapti.. Münih dogumludur ve bugün van Gaal'in yardimci antrenörlügünü üstlenen Gerland'in elinin altinda büyümüstür.. bir gün diyor amatörde oynar iken ben oyuna girmeden önce isinmak icin kosmak yerine topla oyuyordum.. Arkadan Gerland bunu gördü ve buraya dogru tüm gücünle bagirmisti:

"Bu siskoya oynamasi icin topu kim verdi ?"

Ordan bu noktaya gelmis ve biraz da getirilmis adamdir Misimovic.. Artik kimsenin motive etmesine veya neyi nasil yapacagini söylemesine gerek kalmadini belirtir iken Nürnberg ile bir sene önce küme düsüp bir sene sonra Wolfsburg ile sampiyon olmanin da ögrettikleri olmus ona.. Hicbir zaman birakmamaniz gerektigini ve futbolda her an her sey olabilecegini cok iyi gördügünü.. Dzeko bana göre onsuz eksiktir.. Sampiyonlugun da önemli isimlerindendir..

9 yorum:

Ögeday Karabulut dedi ki...

Almanların da şişko dediği adam gaza geliyormuş arkadaş. Sanırım zamanın B.Münih teknik direktörü ya da menajeri de Gerd Müller hakkında ''Bu ufak fili oynaması için oyuncularımın arasına koyamam'' açıklaması yapmış, eğer elimdeki kitap çok feci sallamıyorsa.

Borges dedi ki...

Gerd müller'in futbolculugu aslinda kirdigi rekorlara ragmen bugün hala tartisilir ve evet genc takimda cok da gelecek vaad eder görüntüsü yokmus, istatistikleri ise yillar yili hep rekorlar kiracak düzeyde olmustur..

Fuzzy Logic dedi ki...

Postun altina ben de attim imzami

varol döken dedi ki...

alttaki postlar öksüz kalmasın, biraz bilsek biz yazacağız ama hiç bilenle bilmeyen bir olur mu:) almanya'daki arkadaşıma bir sorayım bakalım misimovic bu sene wolfsburg da durur mu...

Adsız dedi ki...

bıktık lan artık şu resimden :D bi an önce yeni bi postta yeni bi resim görelim artık :))

Sinan Yılmaz dedi ki...

Dön artık be Hocam!

Borges dedi ki...

Extensor: Dönülecek bir gün ama zamani belirsiz, göze alamiyorum simdilik.. bir gün ansizin bakarsin.. sagolasin hala unutmayip buralara kadar geldigin icin..

seanpenn dedi ki...

güzel bir post okudum bugün başka bir blog ta çok hoşuma gitti bee.
nerde kalmıştık.

delgado dedi ki...

valla benim de hoşuma gitti epey o post...