4 Kasım 2009

Kardes & Deivid De Souza.!



Resimdeki sahislardan birisini taniyorsunuz: Deivid De Souza.. Digeri de Besiktas üzerine yazilan postta anilan benim hasta besiktasli kardesim Ozan. Nasil besiktasli oluyor diyenlere biz ona hangi takimi degil bir takimi nasil tutmasi gerektigini daha cok gösteriyoruz diyorum... Ayni zamanda büyürken de yaninda degildik zaten.. Inatla bu soru sorulur, bunu da anlamam.. En kücügü Galatasarayli diyerek uzaklasiyoruz genelde su sorulardan.

Efendim bizim bu kardes, Hamburgdan gelen misafirlerini gezdirdigi sirada McDonalds'a daliyor ve Deivid De Souza'yi görür görmez zor da olsa taniyor.. Yüksek ihtimal sakatligindan dolayi Bayern doktoru Wohlfahrt'i ziyarete gelmistir.. Sonrasinda ise tam da Deivid yemek yerken yanina yaklasip muhabbet ediyorlar filan.. Gözüne ilisen ayrtintilar hesap öderken tomarla para cikarmasi, yemegini birakip kendileriyle foto cektirip muhabbet etmesi ve son derece mütevazi tavirlari -para cikarma olayi haric- Lakin muhabbetin icerigi de enterasan zira tam bu anda Fenerbahce- Genclerbirligi maci oynaniyor ve Deivid De Souza macin o andaki durumunu kardese soruyor.. O da telefonundan livescore'e girip sonucu ögreniyor.. Fenerbahce'nin önde oldugunu ögrenince sevinip yemegine devam ediyor ve fakat kardesler ona bir metre ileride maci seyredebilecegi türk kahvesinin oldugunu söylese de o yemegine devam ediyor..

Ben bu tavir karsisinda kararsizim biraz.. Yani ben kendimi düsünemiyorum, cok önemli bir isim olmadigi sürece mutlaka her macini seyrederim diyorum lakin isin icinde oldugunuz vakit isler degisebilir. Yine de ilginc gelmisti bana..

5 yorum:

Ortega dedi ki...

Vay be sütoğlana bak... Profesyonel adam abi, normaldir yorumlari yapilir herhalde bu olay icin :)

Borges dedi ki...

Valla ben ne diyecegimi sasirdim isin acikcasi Ortega. Adam belki futbolun disinda bir gün gecirmek ister, o da bizim kardese denk düser.. bilmiyoruz ki cok seyi..

Metonet dedi ki...

Van Hooijdonk değil ki her maçı izlesin. Brezilyalılar enteresan adamlar.

Sinan Yılmaz dedi ki...

İlginç zaten abi.
Cem Yılmaz'da diyor ya evde espri yapınca... " Eve iş getirme yeter" diyorlarmış :D

scugnizzi dedi ki...

hakikaten anlamak zor... bir de futbolu sevmediği halde iş için yaptığını açıklayan vieri vs. gibi isimler var.