4 Kasım 2009

Nuri Sahin and his Wife.!



Nuri Sahin uzun zaman önce evlenmis.. Bu da sevgili esi Tugba.. Birbirlerine yakistigini söylemek gerek.. Büyük futbolcu olma yolunda bana göre atilmasi gereken önemli bir adimdir evlilik..

12 yorum:

Enes Özbey dedi ki...

abi bu adam ne zaman buyudu de evlendi :) biz hala genc nuri milli takimda ne zaman duzenli forma giyecek diyoruz. Dortmund'da yillardir duzenli oynarken hem de...

Borges dedi ki...

Enes Özbey: Abi 2007 kasimda evlenmis. 19 yasinda ve simdi 21 yasinda. Neredeyse iki yil olmus evleneli..

fd dedi ki...

bildigim kadariyla rahmetli dedesinin son istegi üzerine bu evlilik gerceklesti. ama zaten (ve ne mutlu onlara ki) birbirlerini de seviyorlarmis :)

Borges dedi ki...

FD ilginc bir ayrinti.. Seviyorlar baya.. Her golden sonra ona gönderme yapiyor hala..

Adsız dedi ki...

25'i devirdik biz hala düşünelim.
Çırağan da yapmadığından kimsenin haberi yoktur.Terim'in başbakanın bilimun devlet erkanının olmadığı milli futbolcu düğünümü olur canım ayıp etmiş.
bundan bizim medyamızın da haberi yok sanırım
bu resimle yarın bir gazete sitesindede bu haberide görebilirsiniz

Borges dedi ki...

TAyfun: Sorun degil ben cekmedim fotoyu. Bild'den aldim. Burada bana ait olan iki-üc foto vardir, ikisi baya bi altlarda yer alir, digeri de bir alt postta.

Lakin baya bi sessiz olmus evliligi, sen 25 diyorsun ben 30 diyorum usta ;)

Adem dedi ki...

Firsat bu firsat ben de 29 diyorum ve Nuriye de mutluluklar diliyorum. Okumayacak, falan filan neyse de, seviyorum ben bu cocugu. Gercekten seviyorum. Rekorla basladi Milli Takim kariyeri, rekorlarla biter insallah.

Adem

Borges dedi ki...

Cezsahasi ;))) Abi sen de mi evlendin ?;)

Nuri Sahin bu gelisim hiziyle ileride milli takimiin en önemli oyuncusu olacaktir, bu tarz oyuncularin ülkemizdeki kitligi da göz önüne alindiginda.. ben de cok severim, nasil sevinirdik bebe yasta attigi gollere.. Cok genc ve bence potansiyeli Mesut ile en yüksek olan.. Gönül ikisini birden bu ülkenin milli takiminda görmek isterdi ama buna da sükür ;)

Sinan Yılmaz dedi ki...

Hobaa 3 gündür üçüncü kez diyorum.
Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır diye :)

varol döken dedi ki...

her başarılı insanın arkasında sadece çalışma disiplini ve doğru kullanılan zeka vardır... futbola yeteneğim olsaydı bile evliliğe yeteneğim olmadığından ömür boyu hakan şükür türevi vasat bekar esprileri arasında kaynayıp giderdim...

büyük futbolcu olma yolunda atılması gereken önemli bir adım mı evlilik borges sahiden? ben kaos futbolunu severim oysa:)

Kapali Ust dedi ki...

Uzun süredir blog aleminden uzak kaldım; biraz Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası oluşan hayal kırıklığı biraz da iş yoğunluğu sebeb oldu bu ayrılığa. Bugün D.Bükreş karşısında gelen 3 gol neticesinde blogumu güncellemek için tekrar online olduğum zaman sol kenardaki takip listesinde Borges'in update olup yukarılara çıkması en az bugünkü 3 gol kadar beni mutlu etti. Biraz geç kalsam da, tekrar hoşgeldin.

Borges dedi ki...

Hosbuldum Kapali Ust;) taraftarlik budur biraz, bu kadar cok sevindirmesi, bu kadar cok aci verebilmesinden de ileri gelir.