6 Ocak 2010

....!



Yeni bir yil.. Yeni bir Sevgili.. Ve her sey yeniden bicimlendiriliyor haliyle. Eskisi kadar günlük güncelleme olmasi pek mümkün degil ki zaten farkediyorsunuz verilen aralardan dolayi. Ileride bu aralar daha fazla olabilir. Biriktirip biriktirip bu sekilde devam edecektir burasi yayin hayatina. Belki vakit az olacaktir ama yazilmasi gereken de bir sekilde yazilacaktir.

Allahin sopasi yok mu derler bilmem ama iste bir alaman türkü cikti karsimiza ki ayrintilarini ben nasil olsa bir sekilde buraya yazacagim zira cok baska bir $ey bu.

12 yorum:

bonaventure dedi ki...

:)

Borges dedi ki...

Gülme bona gülme.. gülme arkasina gelir basina demisler.;)

Unknown dedi ki...

Guncellemelerdeki aralari tabi ki farkediyoruz.. Ama hocam, guncellemelere ara vermek icin en gecerli olacak sebeplerden birini yazmissin. Mutluluklar dilerim:)

Borges dedi ki...

Baris: Sagolasin sevgili Baris ;)

aksilaz dedi ki...

Önce insanız Borges. hayatın zevkini almadan buraya bi ton yazı yazsan ne olur. Bak keyfine ...

Borges dedi ki...

Aksilaz: eyw abi:)

varol döken dedi ki...

onca zaman sonra ilk yorumu yazmak bu kalpten balona nasipmiş:)

aşka tamam, yazı azaltmaya tamam, başkasında kızdıklarını kendinde yapmaya tamam ama kalpli balona hayır borges...

lütfen:)

Borges dedi ki...

Varol Döken: Resim, Dortmund klubunun yüzüncü yil kutlamalari arasina sikismis bir karedir. Hosuma gitti cok ve bir futbol blogunda vereceigm konuya da uygun düstü. Klisedir filan ama ben sevdim bunu.. Ama senin gibi düsününler de olabilir ,belki ben de dissaridan kendime baksam kesin öyle düsünürdüm :)

varol döken dedi ki...

teşbih-i beliğ'de hata olmaz borges, keyfine bak sen, sevdiğimizden takılıyoruz biz her daim:)

not: bu arada iki akşam önce ausburglu bir arkadaşla, rakı sofrasında seneye octoberfest için kesin anlaştık... hoş benim daha önce gelme planlarım var ama almanlar ingilizlerden bile daha zor vizeyi be birader:)

arnawut dedi ki...

!
sanki borges abimiz, acetomuz, dutchman'imiz hiç aşık olmaz gibi gelrdi bana her zaman. Taa ki aceto'yu caddede (sanırım) eşi ve çocuğuyla görene kadar.
yine şaşırdım ilginçtir:)))
hayırlı olsun abi, Allah sonunu daim ede=)

Borges dedi ki...

arnawut: Bu güzel bakisina ne desem bilemedim.. Nasil görünüyoruz oradan ki acaba ? Ya da arnawut bana nasil görünür.. ilginc kimlikler ortaya cikiyor toplamda ki bunlarin da üzerinde durmak gerekir..

Sagolasin, sonu bilinmese de simdi'si güzel ve bu da yeter simdilik.)

Taci YALÇIN dedi ki...

Facebook'ta ilişki durumunu güncellediğinde gülümsemiştim sadece. Hayırlısı olsun diyelim abi. Bizi boşver, kendi hayatına bak sen :)