22 Ocak 2010

Thomas Hitzlsperger..!



Su güzel blogda bu adam ile yeterli bilgi mevcuttur. Benim de fikirlerimi aldilar ve sonuna eklediler. Lütfen bakin edin..


Ben hedefi onikiden vurmak diye bu adami almaya derim daha cok.. Galatasaray takimina bire bir uymasi bir yana klup ile sorun yasamasi ve önünde bir Dünya Kupasi olmasi nedeniyle transferi mümkün idi.. Premiere Lig egitimli, oyunun her iki yönünü de oynayabilen muazzam bir sut teknigi olan güzel, deneyimli bir orta saha..

Simdi Zaragoza geyikleri dönüyor, gidecek ve ederinden cok cok düsük bir miktara.. Cok degil bir yil önce almaya kalksaniz en az 10 milyon euro edecek adam elden cikarilacaktir.. Ah keske ah diye diye dolaniyorum ama bir Galatasarayli olarak acgözlülügün de luzumu yok diyorum ben.. Ama gelse öyle güzel otururdu ki..

4 yorum:

Ferhat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sicko dedi ki...

bu tarz bir oyuncuya o kadar çok ihtiyacımız var ki...

yalnız bunun gerçekleşeceğini düşünmüyorum. eğer bakarsak kewell, aydın ve baros sakat ve sakatlıkları da uzun bir sürece yayılacak. keita afrika kupasında. yani takımın ön tarafında ideal kadrodan tam 3 oyuncu yok. arda kanada çekilecek ama sağ açıkta barış ne kadar etkili olabilir ve
olası bir ceza durumunda-ki buna meyillidir biliyoruz- sabrinin sakatlığıyla elimizde o tarafta oynatacağımız oyuncu kalmıyor nerdeyse.

o yüzden teknik heyetin orta sahaya değil de hücum bölgesine transfer isteyeceğini düşünüyorum ben. keşke bu sakatlıklar üst üste gelmeseydi de bir de orta sahamızı kuvvetlendirseydik ama bu pek olası değil bence.

bir sezonda kusursuz takım olmayalım zaten ya:) sezon sonunda takviye yaparız o bölgeye de.

ugur senel dedi ki...

jo transferi sonrası gereken tek transferdir kendisi,ernst bu ligde başarılı olmuşsa bu oyuncu 10 defa başarılı olur vede galatasarayın defansif - hucum gücünü resmen 2 x yapar...

Kasux dedi ki...

niye bilmiyorum ama şu thomas'dan çok korkuyorum sanki ağzını burnunu dağıtırım lan senin der gibi bakıyor