6 Ocak 2010

Yetenekliydi Aslinda O



Bizim Basketboldan Formula1'e ordan Tenise kadar ilgimiz oldukca azaldi.. Ben Jordan'larin, Schumacher'lerin, Beckerlerin zamaninin takipcisiydim.. Simdi takip etsek de eskisi gibi sabahlari kalkip Formula 1 seyretmisligimiz filan yoktur ya da Tenis.. Yine Nadal-Federer filan gider de söz edecek kadar degil. Yalniz ben bu kadini cok fazla begendigim icin maclarini seyrederdim.. Kucuklugunde cok buyuk yetenek diye geciyordu sanilanin aksine.. Büyük bir turnuva kazanamamasinin nedeni daha cok 18 yasinda 50 milyon euro kazanacak sekilde reklamlarin pesinden gitmesidir. Maclarini seyrettiginiz vakit yaptigi teknik vuruslar/kesmeler kesinlikle göz alicidir.. Hani futbolda 10 numara neyse burada da Anna Kournikova odur derim ben. En az kendisi kadar estetik vuruslari vardi.. Ya da cok güzel buldugum icin bana öyle geliyor da olabilir, ayirt edemedik simdi..



Sarapova filan hikayeydi yahu.. Sunun yaninda lafi bile edilmez pek cogunun ama siz daha iyi bilirsiniz elbette..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Hingis'le beraber tenis seyretme sebebiydi.Tek şampiyonluğuda sanırım Hingis'le bereber kazandığı çiftler şampiyonluğu.İyi takipcisiymişim.
Şimdi wimbledon ne oluyor avustralyada ne oluyor kim kazanıyor bi haberim .
aynen katılıyorum sharapova hikaye anna'nın yanında.Türklerin kuru, sıskaları sevmemesin etkiside var heralde

Kasux dedi ki...

kapıldı çingene bi ispanyola gidiyor zavallım

varol döken dedi ki...

monica seles, boris becker ile bitti benim tenis sevdam...

PIERREMANU dedi ki...

Yazdıklarınızla hiç ilgisi yok gerçi ama Enrique ile beraber düzenledikleri bir basın toplantısında kendisine "aşk hayatınız nasıl gidiyor" tarzında bir soru sorulmuşluğu ve "Enrique çok iyi bir insan, mükemmel birisi, ama tek bir kusuru var o da aletinin biraz küçük olması" diyerek cevap vermişliği vardır. İlginç olanı Enrique'nin bunu hiç sallamaması ve basın toplantısını bu çiftin kikirdeşerek bitirmeleridir. Bizim memlekette bir erkeğe böyle bir şey diyebilmek ne derece mümkün orası malum. Toplumlar arasında bu boyutta kültür farklılığı olmasının açıklamasını yapabilmek gerçekten bazen çok zor olabiliyor.

Borges dedi ki...

PIERREMANU: bilmiyordum ama oldukca ilginc bir ayrinti bu. Ne denir ki ?:)

Taci YALÇIN dedi ki...

Enrike kardel orda onun kafasını kırmadıysa, aksine kikirdeştilerse burdan tek bi sonuç çıkar. Küçük Enrike aslında küçük falan değil, aksine boğa yılanı gibi. Esprisi var aralarında demek ki. CSI gibi çözümlerim olayı iki dakkada. :)