24 Şubat 2010

Bayern 2011.!



Simdi bu Bild'in öncesinde verdigi 2010/11 Bayern Münih yeni forma tasarimlari. Buradan dahi bir karakter cizmek mümkün aslinda. Ilk sirada evinde giyecegi kirmizi beyaz cizgili forma Bayern Münih'in geleneklerine olan bagliligini temsil ediyor.. Ortadaki ne idügü belirsiz deplasman formasi ise yeniliklere acik oldugunun bir isareti.. Sondaki koyu siyaha kacan Sampiyonlar Ligi formasi ise son dönemlerde aldigi basarisiz Sampiyonlar Ligi sonculari sonrasi hafif bir matem havasi esmesi adina dizayn edilmis gibi sanki..


Keza bu ilk cizgili Müller-Hoeness-Beckenbauer dönemi formasi ayni zamanda büyük bir cikisa hazirlandiklarinin da göstergesi olarak okunabilir zira bu formayla Bayern Sampiyon Klupler Kupasindan Sampiyonluklara uzanan muazzam bir cikis yakalamisti..



Hicbirisi benim icin Opel'in yerini tutmaz o cok baska..

7 yorum:

L dedi ki...

ben de bi 10-15 gün önce görmüştüm formaları. forma konusuna takık biri olarak sorayım:şimdi bayern hani 1. formayı böyle hep değiştiriyor ya abi, ona yönelik tepki oluyor mu, yoksa millet alışkın mı?
çünkü bi bakıyosun kıpkırmızı, bi bakıyosun mavi katmışlar, bi bakıyosun beyaz girmiş işin içine, bazen de çubuklu...

euphrates dedi ki...

Feci halde E.Belözoğlu havası var

fotoda.

Borges dedi ki...

Cübbeli lappap hoca: Ben öyle bir isyan görmedim ve aksine her sene yeni bir tasarim bekleniyor artik taraftarlardan..

euphrates: Ben pek bi baglanti kuramadim gerci ama hadi bakalim.

Joker dedi ki...

valla sen daha iyi bilirsin abi sonuçta amblemde var diye böyle bir şey düşünüyor olabilirim ben, belki de bayern camiası için o kadar önemli bi renk değildir mavi.. ama tamamen "kırmızı - beyaz" formaları yadırgıyorum bayern de illa mavi de görmek istiyorum.. zamanında klinsmann ın giymiş olduğu çubuklu forma gibi, sonu çok acı biten 99 yılının forması gibi.. hatta o formalarda mavi (ya da lacivert) daha ağırlıklıydı, bayern e kırmızıdan çok onu yakıştırıyorum demek :)

L dedi ki...

@joker:

katılıyorum diyebilirim, benim kafamda da bayern imgesi mavi-kırmızıdır. nesille alakalı sanırım. 70'lerin bayern'ini görsek herhalde o renk kırmızı olurdu sadece.

Adsız dedi ki...

borges selam,

münih özellikle 90'larda kullandığı mavi-lacivert rengi neden kullanmıyor formalarında.

http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/509/bayern-munchen-home-football-shirt-1995-1997-s_5218_1.jpg

Borges dedi ki...

Baggio: bugünlerde geriye dönüs söz konusu ama ileride doksanli yillara da dönecektir sanirim. Kreasyon konusunda izlenilen yol nedir en ufak bir fikrim dahi yok sadece sonuclara göre bir yorum yapabiliyoruz.. BAyernlilerin buyuk bir kismi telekom'un o meshur kirmizisina tav olmus durumdalar, yeni nesil en azindan ama eskiler..