26 Şubat 2010

Bruchhagen Tahminleri.!



Gecen hafta Maik Franz'in internet sitesinden Skibbe tahminlerini vermistik ve bu hafta ise Skibbe'nin patronu Heribert Bruchhagen'in Spox.com'da yer alan tahminlerini veriyoruz..

Schalke - Dortmund 2-2
Hertha - Hoffenheim 1-0
Stuttgart - Frankfurt1-1
Bochum - Nürnberg 1-3
Mainz - Bremen 1-2
Gladbach - Freiburg 2-0
Leverkusen - Köln 3-0
Hannover - Wolfsburg 0-2
Bayern - Hamburg 3-3

Pek coguna katildigimi söyleyebilirim. Bayern Hamburg'u henüz Alianz Arena'da yenebilmis degil, cok ters gelir Hamburg Bayern'e.. Yine de ben burada Bayern Münih'in yenecegini düsünüyorum.. beraberlik de ihtimal dahilinde olsa da önce Bayern sonra beraberlik.. Ayni sekilde Wolfsburg Dieter Hoeness ile beraber feci bir form tutmus durumda ama yine de Hannover maci onlar icin kolay olmayacaktir ve Hannover süpriz yapabilir.. Keza Hertha yener desek de Hoffenheim tehlikeli bir rakiptir, diger ihtimaller de düsünülmelidir.

1 yorum:

U.Ç.K. dedi ki...

Wolsburg,Werder ve Leverkusen bencede çok şanslı bu hafta öteki tahminleri için aynı şeyi söyleyemiyorum ama Skibbe skorlara kadar tutturmuş çoğu maçı helal olsun,okuğum halde nasıl değerlendirmedim o maçları hayret:)banada helal olsun,ayrıca iddia gazeteleri için Almanya yorumlayabilir bu tahminlerden sonra illa birilerinin dikkatini çekmiştir.