5 Şubat 2010

Roooney..!



Ben her zaman Rooney'i Christiano Ronaldo'dan daha cok sevmisimdir.. Futbol disi degil aksine futbol karakteri nedeniyle.. Noat'un runiiy hakkinda güzel bir tanimlamasi vardir bana cok uyan: Mahalle maci olsa alacagim ilk adam bu olurdu.. Aynen öyle. Savasci bir kimlige sahip, bir takima cok fazla güc veriyor oyun karakteri ve saha ici özelliklerinin karisimi nedeniyle.. Sport Bild Röportaj yapmis ve güzel seyler var, onlari aktarayim istedim. Baslangic ise bence oldukca önemlidir..

" Lig Sampiyonlugu ya da Sampiyonlar Ligi Sampiyonlugu deseler, hangisini secerdin "

- Lig Sampiyonlugu.. Cünlü taraftar icin bu daha önemli.

Dünya Kupasi favorilerinin Ispanya, Brezilya ve Portekiz oldugunu söyler iken Ingiltereyi isin icine katmamasi ilginc. Keza Dünya Kupasi yildiz adaylari da Messi,Ronaldo ve Kaka oldugunu belirtir iken kendisini isin icerisine katmiyor. Milan macinin önemini söyler iken oynadigi en iyi oyuncunun Seedorf oldugunun altini ciziyordu.. 20 gol atip kariyerinin en iyi dönemini gecirir iken bunu da sag/sol disforvet ya da orta saha yerine merkez forvet oynamasina bagliyor.. Bir daha belirtmek yersiz olacak ama yine de üzerinden gecmek gerekir ki güzel futbolcudur bu adam..

6 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

ben de severim abi rooney'i. öyle pek bi yamuğu olmamıştır yani.

şey dicektim. bugün içinden gelirse bi hagi yazısı bekliyorum senden. malum doğum günü. ama ısmarlarlama değil. içinden gelirse.

Borges dedi ki...

benden bu kadar: Hagi hakkinda cok fazla yazildigindan dolayi bunalrin üzerinde ekstra bir düsünce icerisindeo lmazsam yazi yazmam sanirim. Oyunculari hele ki hagi'leri filan severim ama dogum günlerini kutlayacak kadar degil sanirim bu arada.. Yanlis anlama, yasim 30'u gecti. Daha iyi ya da daha kötü diye yargilamadan biraz farkli bakiyorum ben sanirim.

Kasux dedi ki...

bende hiç sevemedim bir türlü şu veleti

benden bu kadar dedi ki...

yahu aslında herhangi bir gün kutlamaktan pek farkı yok bunun. bir insan yılbaşını niye kutlar mesela? Veya niye kutlamaz? Mesela ben kutlamam. 10 dan geriye sayıp herkesle birlikte bu işi yaptığına inanmak ve aradaki ortak duyguya heyecanlanmak oldukça çocukça gelir bana. Kimisi de o işi yapmayı çok seviyordur, veya ondan sonra partiye akmayı filan seviyordur, kutlar yılbaşını, kimse düşünmez o gün kim doğmuş, kim ölmüş.. Yani günün temelde ne için yapıldığından ziyade nasıl icra edildiği önemlidir bence.

Bugün hagi hakkında bir sürü yazı çıkacak, ve biz bunları keyifle okuyacağız. doğum günü kutlamaktan ziyade olaya böyle bakmak lazım.

hayat hiçbir zaman güzel değildir;güzel olan hayat üzerine yapılmış betimlemelerdir sadece..

aslında daha anlatmaya çalışırdım da, senin daha ilk cümlemden ne söylemeye çalıştığımı anladığını biliyorum abi.

kısa kestim.

kestim.

Borges dedi ki...

Benden bu kadar: Abi ben Hagi yazilarini görmekten, bir sekilde onun dogum gün+ünü bahane edip gündeme tasinmasindan acaip memnununm, birak elestirmeyi..

ama ben yapmiyorum böyle bir seyi. yapana da saygim sonsuz.. cok da keyifli.. gerek görseydim belki ben de dogum gününü+ bahane edip bir seyler yazardim lakin simdilik gerek yok

Travis and Tyler Durden dedi ki...

İlk maçlarındaki ukala ve kendini beğenmiş(aragont desem yeridir) hallerine rağmen acaip beğenmiştim genci. Kendi kendine oynuyordu. Ama artık görüyorum gayet saygılı ve düzgün bi adam da oldu. Takım oyununa da adapte oldu. Ortalığın amına koyması da cabası. Adeta lokal terminatör adamım. Ronaldo gittikten sonra daha da bi parlamaya başladı takımda. 32 yaşında Beşiktaş forması giyecek bence. ehehe Kızıl Nouma şeklinde