3 Mayıs 2010

Kuranyi Ihalesi.!



Schalke 18 gol atsa da Kuranyi'yi göndermek istiyor. Kuranyi gidecek ama nereye ? Öncelikle neden gidiyor ?

3,8 milyon Euro Brut aliyor, net degil. Schalke icin bu cok fazla.. Zira Magath yüksek ihtimal Mainz'den Bance'i alip bir milyon euro verip daha iyi sonuc alabilir ya da Freiburg'un Idrissou'su da ayni sekilde.. Milyon euro'nun asagisindadir hepsi.. Kuranyi de son "iyi" sözlesmesini yapacagi icin gitmesi olagan..

Ona sunulan rakam ise 6 milyon euro net.. Yuh.! Dinamo Moskova diyorlar ama Man City, Fenerbahce ve Besiktas da diger adaylar.

Menajeri Roger Wittman olunca haliyle Besiktas (Fink,Ernst de bu sirkete ait) ve 6 milyon euro da keza Fenerbahce'yi gündeme getiriyor..

Fikrimi sorarsaniz Magath olmadan bu paranin dörtte biri bile etmez.. Guíza felaketi yasamis Fenerbahce, Guiza'yi arayabilir... Yine de siz bilirsiniz ;)

4 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

abi dzeko magath gittikten sonra da iş yaptı. belki kuranyi de magath sonrası verimli olmaya devam eder.. belli mi olur :)

Borges dedi ki...

Benden bu kadar: Mutlaka ki is yapar ama bugünkü gibi olmaz. Dzeko, Teplice'de iken yilin en iyi yabanci yetenegi secilmisti zaten.. Wolfsburg sans degil ama.. Kuranyi ve 6 milyon euro net cok dogru degil diye düsünürüm ben.

Öyle bir sistem olur ki hakkini da verebilir ama ben zor oldugunu düsünüyorum..Risk..

CaRtMaNtR dedi ki...

Dinamo Moskova bir dönem ciddi madi krizdeydi ama bu telafuz edilen rakam doğruysa sağlam bir sponsor buldular demektir. Ayrıca Kuranyi'nin birinci amacı iyi para kazanacağı kontratsa Rusya'dan daha iyi bir opsiyon olacağına şahsen ben inanmıyorum 6 olmasada 4,5-5 civarı bir para teklif eden çıkar oralardan (keza Shaktar'da öyle bir çıkış yapabilir) Ha iyi bir lige gitmek istiyorsa şu anda aldığı civarda bir para alabilir bence en fazla.

varol döken dedi ki...

asla istemem... kesinlikle ihtiyacımız olan, güçlü süratli ve son vuruşları iyi bir forvet böyle de gürcan bilgiç gibi yazdım ama, wagner love'dır benim az seyredip az hatırladığım adamlar arasında hayalim, tabi alınabilecekler arasında da...

yoksa senelik 15 milyon euro vereceğiz deseler yetmez lan 1 milyon da benden verin diyip alırdım drogba'yı:)