21 Haziran 2010

F.D'nin Yaptigi Schuster Röportajinin Kaniti.!



Fatih Demireli bir röportaj gerceklestirmisti Bernd Schuster ile. Surada da biz bu konuya yorum getirdik.

Röportajin icerisinde "Bizzat Yildirim Demirören benimle 4 hafta önce temasa gecti" cevabi nedeniyle firtinalar koptu. Gercek olmadigi üzerine beni dahi süpheye düsürecek ölcüde mailler geldi, ayrintilar ulasti.

Fatih de bana o zaman kimi nedenlerden dolayi elindeki mailleri gönderemedi. Bunu bugün telefonda acikladi ve Schuster ile baglanti kuran Neumüller'den gelen mailleri de bana yolladi. Hem onlari gördüm hem de zaten bizzat ondan bagimsiz gerekli kurum ile iletisim kurdum. Mail yoluyla onay aldim ve alirken dahi onlari rahatsiz edecek derecede üzerine gittim. Cevap özetle su oldu:

"Sevgili Uluca, hem röportaj ve ayni zamanda icerisinde belirttiginiz sorulara verilmis cevaplar gercektir. "

Bana verdiginiz bu onay ile Schuster'i yalanci cikariyorsunuz, farkinda misiniz diye sordum. Onlar bir yanlis anlasilma olacaginin üzerinde durdu ya da cesitli varsayimlar üzerinde gezindi lakin asla ve asla röportaji ve benim bizzat üzerinde durdugum "4 hafta" icerigini yalanlamadilar.

Resmi büyüttügünüz vakit veyahut Benno Neumüller'e burada ya da websitesinde bulunan telefonlardan ulastiginiz durumda göreceksiniz ki buradaki röportaj gercektir.

Icerisinde Fatih kücük bir oynama yapmis titiz inceleme sonrasinda anladigim kadariyla. Bir cümleyi cikarmis zira Schuster fahis bir hata yapmistir Querasma - DK bilgisiyle. Bunun disinda her sey harfiyen Spox.Com'da yayinlandigi gibidir.

Ben arkadasimdan süphe ettigim icin özür diliyorum. Lakin sadece bir is olarak gördügü bu röportaji gerceklestirdigi icin Fatih Demireli hakkinda söylediklerinden dolayi birileri Özür dilemek zorundadir. Onu bu yaptigi güzel isinden dolayi haber kanallarina konuk ettigi icin cesitli televizyon programlari ve yorumculari hakkinda yaptiklari yakistirmalardan dolayi da özür dilenmek zorundadir. Basta Spor Servisi ve Fuat Akdag & Mehmet Demirkol ikilisinden..

Besiktas Düsmani olarak insanlari ve cesitli kurumlari etiketleyenlerin, taraftarlari bu kurumlarin/insanlarin üzerine salan zihniyetlerin hepsi bu zarar görmüs insanlardan Özür dilemek durumundadir.


Bir adam bir röportaj gerceklestirmis ve on bes yerde yer aldigi icin basini konu eden program da bunu yayina tasimistir, bunun neresi düsmanliktir yahu ?

Bu kadar kanita inanmayan ve hala süpheleri olan varsa artik bizim degil onlarin verilen adreslerden yola cikip gerekli kurumlarla irtibata gecip dogrulatma isini yapmak durumundadirlar. Yukaridaki mailin icerisinde her sey vardir. Isteyen basit bir iletisim kanaliyla bilgi alabilir.

Fatih Demireli'nin yaptigi Schuster Röportaji ve icerigi gercektir.!

Querasma sadece Besiktas'a degil Türkiye Süper Ligine de hayirli olsun ama bunlar da unutulmasin.!

P.S:

Contenthouse'un web sitesi ve Schuster'in almanyadaki haklariyla ilgili durum icin buraya tiklayin

3 yorum:

outlaw dedi ki...

demek ki sadece fatih demireli degil, sen ve contenthouse da yalan söylüyorsunuz, koca besiktas yönetiminin yalan söyleyecek hali yok ya... :-)

Borges dedi ki...

outlaw: Anlamadigim konu budur. Bir kanali, bir kurumu, sahsiyeti suclayacaklarsa öncelikle sunulan bilginin yanlis oldugunu kanitlamalari gerekmez mi yahu ? Ben bunu tek basima yapiyorum da koca besiktas klubü Fatih Demireli'nin verdigi isim üzerinden gidip yanlisligini ispatlayamaz mi ?

Ancak bu ispatlandiktan sonra birielrine kara calabilirler ki adamlarin zaten isi basinda cikan haberleri yalna da olsa gündeme tasimak..

SOnra Fatih Demireli.. Tehtitler almis, susturulmus yahu. Yuh dedim yani, yuh....

ummagumma dedi ki...

işte araştırmacı blogculug,basın mensuplarının yapamadığını yapıp birici elden kanıtlar bulmuşsun, helal olsun.yanlız beşiktaş yönetimi şimdi de sana sarar, dengesizin biri blogu hacklemeye kalkar aman diyim