1 Haziran 2010

Üzeri Cizilen Adam: Andreas Beck.!



3 futbolcunun sakatligi sonrasi Löw yeni bir isim daha kadroya katmak istemedi. Hali hazirda 4 isim disarida kalacakti ve fakat 3 kisi sakatlaninca üzeri cizilecek olan tek bir isim kaldi. O da Andreas Beck oldu. Zorunlu iki defansif orta sahanin sakatlanip bir de tandeminden insan eksilince herkesin bekledigi bir isim olmustu: Beck. Pek cok sey belirlenmis oldu. Söyle ki..

..Neuer 1 Numara oldu, Lahm Kaptan ve Beck de yolcu. Su konumda kadro nasil olacak hala belirsizligini koruyor. Kaleci Neuer. Tandemin sefi Mertesacker ama yaninda kim olacak ? Lahm sag da mi sol da mi oynayacak ? Finaller öncesi sagda oynanilacagi kararlastirilmisti lakin öyle sakatliklar oldu ki defansif orta saha icin bile düsünülmeye basladi. Keza Jansen, Aogo.. Sol bek de sorunlu bölge.

Defansif orta sahalar Schweinsteiger ve Khedira. Yedegi ilginctir ki Kroos olabilir zira Macaristan macinda kadronun en genc ismi defansif orta saha olarak oynamisti.

Öndeki üclünün ikisi de kesin: Podolski ve merkez de Mesut Özil. Sag kenar icin pek cok aday var.. Trochowski ve Marin adaylar arasinda.

Forvette normal kosullar altinda Klose oynayacak iken formsuzlugu ve Cacau'nun ya da Gomez'in formda olmasi isleri iyice karistiriyor. Kiessling cok daha iyi olur gibi duruyor buradan bakinca.

Daha genis analizini cok baska yere yazmak icin artik masanin basina gecme vakti..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

2 sene öncesine kadar takip edebiliyordum bundesliga yı ve beck dikkatimi çekmişti. ayağına son derece hakim , sakin bir oyuncu görünümündeydi. deli gibi çalım atan biri değil, çok hızlı değil ama sakinliği ve tekniğiyle etkili bir oyucuydu bana göre. bence lahm solda beck sağda oynamalı. lahm her zaman bir numara ama sol bek sıkıntısı varken beck' i sağ kenarda oynatmak çok daha doğru olurdu bence.

Erdal dedi ki...

Takım oyununa en müsait kadro bence Almanya'da... Takım oyununu becerebilirlerse! (kupayı alıp götürürlerse) herkesin bildiği o meşhur sözü tekrar burada yad etmiş oluruz.

Borges dedi ki...

Emre: orada Boateng oynayacaktir bana göre. Lahm formülü dogru ama Beck degil de Boateng'i oraya alir, Lahm'i da kesin kez sola kaydirirdim ama tüm sezon boyunca sagda oynayan adami yazin solda oynatmak ne derece dogru orasini bilemiyorium yine de.

Damacana: Bu sefer cok genc bir kadro var. Öndeki forvet arkasi üclünün müthis olacakgini düsünüyorum ben. Özil'in turnuvasi olabioir iyi bir baslangic yapbilirlerse..

Unknown dedi ki...

borges, daha geniş analizi nerden okuyabileceğiz ??

aksilaz dedi ki...

Ballack'sız oynamaya alışmadan böyle büyük bir turnuvaya gitmeleri şanssızlık. Ayrıca ilk kez defans hatlarını oturtamadılar. Tüm bu şanssızlıklara rağmen çeyrik final ve ötesini görebilirlerse Lineker tekrar yad edilebilir.

Forvette Gomez en makul isim olur kanımca.

Borges dedi ki...

ale: ben buradan linkleyecegiz her sey bittiginde. Sadece Almanya degil Dünya Kupasinin 32 takimi inceleniyor. yakinda..

Aksilaz:Cok dogru bir nokta odur. Hazirliksiz yakalandilar ve her sey olasi artik.. Yari final bu yüzden hedefleri.

aksilaz dedi ki...

Borges senin incelemeni merakla bekliyorum. Kendi çapımızda bizde bişeler karalıyoruz blogda.

Tüm maçları yazmayı düşünüyormusun. Çoğunu kaçıracağız maalesef. buradan takip etmek isterdim.