27 Temmuz 2010

Gicir Formalar.!

St.Pauli: Simdi bana göre St.Pauli'nin her formasi güzel, tarafsiz olamam ve fakat illa da bir elestiri gerekiyorsa asagida sort kismi yukarisiyla cok da uyumlu degil gibi. Üzerindeki muhtesem bir sey ve fakat bir sekilde toplaminda bir sorun var sanki..

Nürnberg: Tasarim fena degil ama cok da guzel diyemedik. Sunu farkettim ki acik renk forma tasarimlari arasinda on tane olacak ki ben birisini begenecegim.


Hannover:

Asagida incelenilen Bremen ve gecen sezon görücüye cikmis Bayern formasini bir kenara koyuyoruz.. En ilgi cekici tasarim bana göre budur. Formalara yakindan bakmak icin üzerine tiklayip büyütmenizi tavsiye ederim.  Ilgi cekici dedim lakin güzel demedim.. Renk secimi fena degil diyebilirim.

FC Kaiserslautern: Özellikle ortadaki ve siyahimsi forma fena degil. Nedense ben  bize göre en solda duran acik renk forma tasarimlarini sevemedim gitti. 

Frankfurt: Iste budur "boyun bölgesi" nedeniyle diyemiyoruz ve yine de ben bayiliyorum bunlarin bu formasina. Cocuklugumda Möller'den kaynakli Frankfurt taraftariydim ve ben bu sekilde tanidim bu takimi, belki bu yüzdendir.. Ama bu cok güzel olmus, bir tane de bundan edinmek gerekir. BU sene cok degil biraz kafaya oynasin maclarina da gidecegim zaten.

Mainz: Bence fena degil.. güzel. Bir Mencistir havasi yok degil ama yine de iyi

Wolfsburg:  Bilemiyorum, itici geldi biraz. Oldukca yeni ve farkli ama begenmedim.

Hamburg: Soldaki görüntüye alistik ama cok güzel mi ? Degil.

Stuttgart: Eh.. Gazi'nin hatrina fena degil.


Borussia Dortmund: Eski formalarini özlüyorum  böyle güzel kombinasyona sahip olanlar bunlari daha iyi degerlendirmeli diye dusunuyorum. Mac formasi degil antrenman tisörtü gibi. Oysa eskiden hastasiydik..

Bayer Leverkusen:Sona sakladim. Bremen'i GS nedeniyle sevdim ama en güzeli bu olmustur diyebilirim.  Güzel ,cok  güzel bir tasarim.

18 yorum:

sozcelyk dedi ki...

hamburg beyaz ve leverkusen siyah dışındakiler facia

fd dedi ki...

Leverkusen formasi sünnetlik gibi duruyor biraz ama güzel :) Hannover facia.

Borges dedi ki...

sozcelykk: O kadar kötü degil yaa;))

fd: abi n'aptin, ne güzel begeniyordum ben o formayi, simdi masallah yazisi gibi algiliyorum valla;)

Yorumlariniz kirici olmasin her ne kadar gülsek de, seveni vardir yahu lütfen:))

McDennis dedi ki...

St Pauli'nin diğer formaları çok güzel olmuş, açık renklisini sen bile beğenirsin bence..

http://magusaglasgow.blogspot.com/2010/06/st-pauli-is-back-hamburg-is-brown.html

S.U. dedi ki...

"St.Pauli tribünlerinde özel yer yok. Herkes eşit..."
Böyle bir cümle çalındı kulağıma. Doğru değil belki bilmem. Bildiğim sağlamasını yapmadığım o bilgi sonrasında sempatizanı oldum St. Pauli'nin.
Yolum düşer elbet Almanya'ya, giyerim bol bol bu sene..

Borges dedi ki...

deNNis: Laf aramizda ben cok begeniyorum, her zaman da begenmisimdir ama bu objektif olmamaya itiyor.

Cok güzel olmus gercekten..

S.U: Dayim Hamburg'da avukat. Kombinesi var. Biz de gördük zaten.. Serseriler, avukatlar, banka müdürleri, cocuklar vs.. Herkes her yerde her sekilde esit. Localari yok ve her ne kadar yavas yavas degisime gitse de dünya üzerinde baska yerde tadilamayacak bir futbol atmosferine sahip.. Bu insanlar bölgesel ligde dahi yirmi bin seyirci ile oynadilar.

Bu sene cok daha ayrintili bir sekilde resim resim anlatacagim ben bunlari, Lig baslar baslamaz gidecegiz yine o tarafa..

PIERREMANU dedi ki...

İnsanların zevkleri çok değişik olabiliyor. Beyaz forma seven birisi olarak ben en çok Stuttgart'ı beğendim.

lkrsdn dedi ki...

Borges Frankfurt'a maça geleceğin zaman haber verirsen beraber gidebiliriz.

geloraptor dedi ki...

St. Pauli kategori dışı bırakırsak (ama sora değinecem) ben en çok kaiserslautern in formasını sevdim. siyah burun farkıyla bordonun(bordodur umarım çok anlamam renklerden =) önünde.
frankfurt'un formasını pek sevemedim ben ki takımını severim. amatörce duruyor sankim. hamburg'un mavisi fena değil gibi ama reklamını sevmediğimden olmamış o da. dortmund geçmişini düşününce hayal kırıklığı. leverkusen de hakikaten sünnetlik gibi. bu tip şeritli formaları oldum olası sevemedim. bizim man city'ninkine de ısınmadı halen kanım. stuttgart'ta nerde gördüydüm yorumu hatırlamıyorum ama gazi ile beraber "ordu milli takımı forması gibi olmuş" yorumu okumuştum, çok doğru bir tespit olmuş kanımca.

geloraptor dedi ki...

st. pauli'den bahsedecektim unuttum =)

yeni 100. yıl formaları muhteşem olmuş. hayran kaldım resmen. zaten severim malum sebeplerden, formayı alayım mı diye düşünmeye başladım. berlin'de de satışa çıkmış mıdır acep st. pauli formaları? burayı takip eden ve bilen birisi bilgi verirse pek makbule geçer. nerdedir yer olarak vs?

Osman dedi ki...

St. Pauli'nin 100. yil formasini alasim geldi, icli disli bir sey...

http://www.fcstpauli-shop.de/product_info.php/info/p468_Trikot-Heim-2010-11.html

bu da ic kismi...

Borges dedi ki...

Romantik Fanatik: Eyw abi, bir gün Frankfurt'da görüsmek üzere diyelim;)

Kartal Bafiler dedi ki...

Borges selam ,

Nedir bu GAZİ olayı ,yıllardır Daum sayesinde görüyoruz,

Türk firması mı?

Sadece peynir mi üretiyor ?

Gögüs reklamı verecek kadar paraları var mı merak ediyorum.

Bilgin varsa paylaşmanı rica ederim.

Borges dedi ki...

kartal bafiler: Sahibi alman. Süt ürünleri üzerinden türk damak tadini kendisine hedef bellemis. Gerci her seyi satiyor, Peynir,Sucuk v.s.. Ben misal peynirlerini severim cok :)

Eduard Garcia'nin Türklerle hep yakin liskisi olmustur. Ilk reklamini misal o dönem Stuttgart'da oynayan Ilyas Tüfekci'ye yaptirmis ya da deprem oldugu vakit buraya yardim icin vakif kurmustur.. Imkani olsa -izin vermiyorlar simdilik- Türkiye piyasasina da girecek ama simdilik yurt disinda türk ürünleri pazarlayan bir sirket..

30 yili devirdi, saglam.) Türklere ait degil ama Türklere yönelik hizmet.

delgado dedi ki...

wolfsburg'un forması araba gibi. ama bence st.pauli'nin forması mükemmel, bilmiyorum forma renginin parlaklığından dolayı falan mı ama harika hoş gözüktü gözüme.

gp maksimov dedi ki...

bir onceki sezonun st.pauli formasi elime bu pazar gececek, ama icli-disli 100. yil formasi icin aazim sulanmaya basladi bile. ic tarafina taraftarlari koymak da ancak bole bi klube yakisirdi, cok cok ii olmus.

Yine de renkleri kahve/beyaz olan bi takimdan bahsediyoruz. komple kit'te beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim, olduu kadar iste.

Serendipity dedi ki...

St Pauli formalarını web sitelerinde göremedim. nasıl edinebiliriz?
ben hamburg'dayım alır gönderirim diyecek bir arkadaş var mıdır?

gp maksimov dedi ki...

@ahnet orhan
surdan, ama cok tuzlu. biraz sabir ile ebay'den dusurulebilir.