3 Ekim 2010

Amigo Tuchel.!



Seyredemedim maçları bizzat kendim maçta olduğumdan dolayı.. Sonunda Raul'u da canlı izleyebildik bir şekilde ama bunu kaçırdığıma üzüldüm. Hem Mainz-Hoffenheim maçı güzeldi ama ondan da güzel olan bir şey varsa henüz 37 yaşında olan Tuchel'in taraftarlarla yaptığı bu minik şovu..

Hiç mi hiç o kravatlılara benzemiyor, daha çok bir taraftar gibi.. Video'da önce taraftarlar teknik adamını çağırıyor ve sonra bakın nasıl tribün amigoluğuna soyunuyor an itibari ile Almanya'nın en çok konuşulan ve rekor kıran, 7'de 7 yapan teknik adamı..O bilindik teknik direktör karizmasına alınan bir tavırdır bu..


5 yorum:

Osman dedi ki...

Sabah Doppelpass'ta Watzke söyle bisey dedi tebessümle, Tuchel'in amigolulugu icin:

"Klopp'ta da ayni aliskanlik vardi, bundan vazgecirmek icin cok ugrastim"

karsi soru: "niye ki, güzel degil mi bu görüntüler?"

Watzke: "güzel elbette, ama 40 yasindan sonra böyle seyler gitmiyor artik..."

bende uyku sersemi koptum tabi :)

Borges dedi ki...

Osman: Ahahaha.. Bence alakası yok. Ben Magath'ı da gördüm böyle. yani eline megafon almadı ama tüm stadı gezip bölüm bölüm coşturmuştu onları. Bu megafon olur başka bir şey önemli değil.

O klubün teknik direktörü. Taraftarlarıyla yakın olması, çeşitli geyiklerin yapılması doğal olmalıdır. O dokunabilirlik, yakınlık güzeldir.

benden bu kadar dedi ki...

offf süper..

Osman dedi ki...

elbette önemlidir.

fatih terim'in fiorentina zamanindaki halleri aklima geliyor da, bu da kendisinin neden halen orada sevildigine dair (sevildigini zannediyorum, öyle okuyoruz) saglam bir ipucu.

Radagast dedi ki...

nefis...izlerken orada olabilmek istedim

gerçekleşmesi çok zor ama gönül ister ki tuchel mainz'i şampiyon yapıp efsane olsun, yakışır bu adama