12 Şubat 2011

O biraz başka.!



Resimdeki adam Wolfsburg kulubünün teknik direktörüdür. Pierre Littbarski..Trenle gidip geliyor evden işe.. Öyle tren ki hızlı(İCE) bile değil.. Wolfsburg'da çalışıyor ama Braunschweig'da oturuyor. İşten eve böyle.. Bir de resimde görüldüğü üzere bisikleti var. Trenden inince de ona biniyor..

Şu postu hatırlar mısınız ? 80'lerde futbolcuların arabaları.. Peki burada Litti biraz farklı değil midir ?

Karakteri bir yana asıl soru şudur: Wolfsburg gibi oyunculara devasa para veren ve oldukça zengin, egosu şişmiş oyuncu grubuyla böyle bir adam başa çıkabilir mi ?

Dahası..

Litti kalıcı değil. Sezon sonunda çok yüksek ihtimal Ralf Rangnick ile devam edecek.. Lakin seneliği 5,2 milyon avro olan Diego ile 5 milyon olan Grafite'ye böyle bir adamın yönetebilmesi mümkün müdür ? Hemen herkesin sezon sonunda ayrılacağını bildiği yerde bu biraz sorun olmaz mı ?

Ben bu uç kutupların olumlu bir sonuç doğuracağına ianınrım lakin altı ay sonra gidecek görüntüsü çok tehlikelidir. Umalım ki Litti-San başarılı olsun zira güzel adam.!

3 yorum:

Must. dedi ki...

Cevat Hoca'yı hatırlattı. Tuncay ilk golü sonrası Littbarski'ye koşsa, ikisi için de sevinsek...

Osman dedi ki...

wolfsburg'ta bulunan futbol adina gelmis gecmis en basarili adamdir belki de littbarski. adam dünya sampiyonu futbolcu be! ama iste, gösterdigin seyler de var hayatta.
salt futbol bilgisi olsaydi, littbarski mcclaren'in de önünde olurdu ya...
sevimsiz bir takim oldu wolfsburg. daima gri olmaya mahmuk bir magath efsanesi.

outlaw dedi ki...

wolfsburg takım falan değil, vw fabrikası... taraftarının gerisine düşen takıma da saygımız çok (mesela st. pauli, union berlin, (hiç sevmesem de) leipzig, nürnberg vs.), ama taraftarsız, taraftar kültürü olmadan yükselen takıma saygımız yok. wolfsburg yanında hoffenheim'ı da alsın - tabir biraz amiyane olacak ama - siktirsin gitsin. littbarski'ya biz başka yer buluruz; almanya'da olmazsa japonya'da olur...