11 Mayıs 2011

Hitzfeld Yalanı.!



Turgay Kıran'ın teknik direktör adayıymış. Arkadaş bildiğin sallamasyon haber yahu bu.

Çok severim ve çok da takdir ederim. Getirileceğini bilsem blogdan Turgay Kıran haberleri yapmaya başlarım kazanması adına (Çok da etkili oluruz yaaa)

Ve fakat imkansız.. Zira bu adam kulup takımı çalıştırmayacağını milyon kez belirtti. Ola ki bugün tekrardan bir kulup takımı çalıştırmak istese anında Hoeness onu Bayern'in başına getirir.. Almanların dünya çapında başarıları olan ve dünya çapında bir teknik direktördür. Değil Avrupa Ligi bile oynamayacak Galatasaray herhangi bir Bundesliga takımı dahi onu bugün çok sevdiği İsviçresinden koparamaz..

Dahası..

Bu adam zamanında Manchester United'ı, Chelsea ve Real Madrid'in tekliflerini reddetmiştir. Sen üç teknik direktör adayımdan birisi diyerek kimi kekliyorsun arkadaşım ? Ya tektir anlaşmışsındır ya da yok böyle bir şey.. Abdullah Avcı'yla anlaştın ve seçim kozun da bu...

Düşünebiliyor musunuz Ferguson'un bırakacağı zaman Manchester'in teklifini yeteri kadar iyi ingilizce bilmiyorum diye geri çeviren adam Türkçe'ye dalacak.. Uçmak budur.!

Daha baştan kaybetme diye buna derim ben.. O dönemler geçti be başkan adayım..

Galatasaraylılarım.. Bu adamın gelmesi imkansız, her hafta alman basınında yorumculuk yapar.. Kulup takımı çalıştırmayacağını on milyon kez beyan etmiştir.

(Umarım ve umarım ki bu söylediklerimi yemek durumunda kalırım.. Umarım o gün gelir)

9 yorum:

ciftci dedi ki...

Zaten görüştüğü/anlaştığı isimleri kağıttan okuyordu Turgay Kıran, hatta okuyamadı bazılarını. Hiç de olaya hakimmiş gibi bir hali yoktu kendisinin.

Borges dedi ki...

ciftci: Al benden de o kadar.. Aynı şeyleri hissettim. Kazanamayacağı da belli de bu çaba neden onu anlamadım.

livornatel dedi ki...

yahu bu adam tromsoye elenirsek ülkeyi terkederim falan diyen adam değil miydi?

aksilaz dedi ki...

Topu topu 5 futbolcu saydı ve Gameiro hariç diğerlerini bakmadan söyleyemedi. Gameiro konusunda ise 12-13 verenler var anacak gerekirse 15 verir alırız diye bitirdi. Bakış açısı ve kapasitesini net belli etti.

Gerçi her seçim öncesi reklamını yapıp çekiliyor Kıran. Bu senede bundan farklı olmayacak.

Üstad Almanya'da Ekici hakkındaki dedikoduları merak ediyorum. Yada Ekici'nin Türkiye'ye gelmeye nasıl baktığını biliyormusun.

Ferhat dedi ki...

Turgay Kıran 2004'te başkan adayı olmuştu.O dönemlerdeki açıklamaları biraz hayalperest izlenimi veriyordu.Daha sonra Özhan Canaydın yönetimine girdi mi bilmiyorum ama hayalperestlik konusunda epey başarılıydı. Örneğin Tgrt'deki bir programda takim beş parasizken "Riquelme'yle ilgileniyoruz" demiş, karşilığında da Tgrt sunucusundan "Riquelme bu hafta sonu takimin üc golüne de imza atti. Takip ettiğiniz futbolcunun form durumu hakkinda bizden de size boyle bir bilgi olsun, yardım olsun" seklinde hafif ayar yemişti.(Kaynak: Ekşi Sözlük)

Bir de daha sonraki 2006'daki seçim öncesinde yine aday olup Zidane, Morientes, Pires, Juninho'yla temas kurduk demişliği var.(Kaynak: http://sondakika.milliyet.com.tr/2006/03/20/son/sonspo36.asp) Sanırım ne kadar hayalperest olduğunu anlamak için biraz gazete arşivlerini taratmak fikir verebilir.

Kısacası zamanında parasızlıktan futbolculara maaşlarını ödeyemediğimiz günlerde Zidane'la görüştüğünü filan söylemiş bir adaydan bahsediyoruz. Başkan seçileceğini sanmıyorum.

Unknown dedi ki...

seçimler yarışan sayısının artması ile zevklenir ve kalitesi artar. bırakın herkes yarışsın, muhakkak alacağı bir kaç oy vardır(bana göre 400 civarı)

ancak teknik direktör açıklarken gerçekten uçmuş, sizde güzel ayar vermişsiniz. tebrikler.

CaRtMaNtR dedi ki...

Turgay Kıran'dan bahsediyoruz. Muhtemelen seçime bir hafta kala Ünal Aysal'ı desteklediğini söyleyerek seçimden çekilecek.

Hitzfeld şu anda nerede çalışıyor bildiğinden bile emin değilim ben şansen. :)

Borges dedi ki...

Aksilaz: Ekici gelmez ve söylüyorum abi Ekici Bundesligada iyi bir kariyer yapacaktır. Bayern'in ilerideki Schweinsteigeri olabilirdi eğer Van Gaal gitmeyseydi. Tek ihtiyacı olan eğitici bir hoca. Türkiye'ye gelmez usta Bremen ile Hamburg başında kapışır iken..

Sen gelir miydin ?

Borges dedi ki...

Ferhat: Çok güzel ve ayrıntılı bir açıklama.

Tşkler bilgilendirme için (ki genelde hep iyi ve doyurucu yorumlar gelir senden)