9 Haziran 2011

Saçlar #2



Efendim Rooney saç ektirdi ya muhabbet yine saçlar.. Bulup buluşturmuşlar ve Rooney'e yeni modeli hakkında bir kaç fikir vermeye çalışmışlar. Şöyle de böyle de yapılabilir gibi.. Birinci ve tek güzel örnek Giggs'den.. Bugünlerdeki konumuna da uygun olsun diye düşünülmüş olsa gerek zira buna 'ladylover' diyor 11freunde.. Katılıyorum ama biraz da başka yorumlayarak ilginç bulduğum saçları şuraya taşımak istiyorum....



Frank Lampard Senior.. Bizim bildiğimiz Lampard'ın babası oluyor. Ben söylemesem de resimden de anlaşılır zaten.. 67'de West Ham'ın sol beki olarak 'bu şekilde' başlamış macerası. Buna 'kendi kendisini traş eden adam modeli' denilmiş ve uygun bence. Kendi saçını kendin kessen böyle bir şey çıkar zaten ortaya ya da bilemiyorum biraz daha düzgün olurdu sanırım..



'Kanepeden az önce kalktım' modeli ile Glen Hoddle karşınızda.. Bir de kanepe de babaannenin kanepesi yalnız.



Mark Hateley'de hoşuma giden ayrıntı bu modele takılan isim.. 'Tekel bayii sahibi adam modeli' ehehehe..



'saçlarını dağıtırsııııııııııııın rüzgarlara bırakırsıııııııııııııın' modeli. Seni sevmeyen ölsün Charlie. Ölsün.. Tüdanya'yı da bu şekilde analım dedim ve asıl bombalara geçelim.



Karşınızda Sam Allardyce.. Buna yorum yapabilecek yazı gücüm maalasef yok.. Keşke olsaydı da üzerine konuşsaydık.. Bazen onun yerime kendimi koyup anlamaya çalışıyorum ama.. Sorun saçlarda mı yoksa kombinasyonun her bir parçasında mı çözemedim gitti..



Brian Little.. Klasik kısa düz jölesiz olan saç modelinin arkaya durduk yere saç eklenmiş hali. Söylentiye göre futbol sadece futboldur felsefesi oyuncunun bu saçlarla sahaya çıkmasıyla başlamış. Futbol hariç hiçbir şeye anlam yükleyemeyen futbolseverler kesinlikle futbolun sadece futbol olduğuna kanaat getirmişler. Başka bir şey olmasına bu saçlarla imkan yokmuş zaten..



Seni hiç unutmayacağım Noel Brotherson.. Bir seni bir de şuradaki Günter Keute ile Harold Konopka'yı.. 'Bırak dokunma öyle kalsın.. özgür bir şekilde büyüsün saçlarım' modeli. bu özgürlüğün sonu sizce nereye varır ?



İşte buraya..



..kapanışı da eski dostla yapalım. Karşınızda Vinnie Jones ve onun kendisine has 'nebagıonmunagodumun' modeli..

4 yorum:

QuaresmA dedi ki...

Yeni saç ektiren biri en azından ufak bi dönem sapıtmalı. İnşallah Rooney'den de tuhaf saç modelleri görürüz.

Sam Allerdyce modelinde bi Rooney düşünemiyorum :)

Ben mo-hawk modelini her zaman beğenmişimdir, Rooney'e önerilerim:

- Ziege: http://1.bp.blogspot.com/_6QiA8AKZBbU/TAHBQMVFUGI/AAAAAAAACIU/jVH-7CnzuGY/s640/christian_ziege.jpg (Ümit Davala modeli gibi ama ülkesinin bayrağının renkleri var. Rooney de mavi-kırmızı-beyaz yapsın saçlarını.)

- 2002 Beckham: http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01502/20020610-fin_1502651i.jpg (Rooney'in saçları bu kadar düz çıkmaz herhalde, gerekirse düzleştirici kullanıp saçları yine kaybetsin.)

- Ljungberg: http://img515.imageshack.us/img515/2623/freddieeu9.jpg (Beckham da mo-hawk'ın üzerine hafif sarı atmış ama Ljungberg reis çok daha net boyamış. Rooney de şöyle net bi renge boyayabilir. Sarıya boyamasın da formayla birlikte Galatasaraylı gibi görünmesin yalnız :)

Bonus:
- Güvenspor teknik direktörü: http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA (Cepheden bakın - Rooney'e yakışır bence)

Sheed dedi ki...

noel brotherson, edip akbayram'ı hatırlattı.. kuşlaaar..

g7mor dedi ki...

valderrama ve atkuyruğu baggio da akla gelenlerdendir.

eaglemre dedi ki...

futbolcu ve saç diyince akla gelen isimler: taribo west ve abel xavier'dir. birde garip sakallı alexis lalas vardı. abd 94'ün en meşhur isimlerinden.