6 Temmuz 2011

OoOo Kimler kimler Bakan olmuş ?



'Ali Sami Yen'de kiracılık yükümlülüklerini YERİNE GETİREMEYEN GALATASARAY YÖNETİMİ.. aynı şekilde seyrantepe'de... yerine getiremeyen GALATASARAY YÖNETİMİ..'

diye başlayan ve gittikçe arsızlaşan bir sesleniş idi onunkisi. Bu ne yahu? Böyle konuşma metnini bir insan nasıl hazırlayabilir..? diyorduk biz.

Şurada bu blogun en çok okunan ve sosyal medyada paylaşılan yazısı olmayı sürdüren şu postun içerisinde demiştik ki:

Bu konumda olan insan böyle bir hata yapamaz. Şu konumda olan insan göz göre göre elli bin Galatasaraylının önünde Galatasaraylılara hakaret edilmemesi gerektiğini bilememezlik edemez. Böyle bir futbol toplumunun önünde yaklaşık sekiz yaşındaki veledin dahi öngöreceği yanlışı yapamaz. Böyle bir şey olamaz.. en azından 'bilinçsiz' bir kaza olmadığı kesindi. bugün cevabını aldık:

Çevre ve Şehircilik Bakanı - Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar



Bizim için daha da önemli olan Gençlik ve Spor Bakanı ise yine o günlerin tanıdık ismi: Samsun Milletvekili Suat Kılıç

Kimdir ?

TT Arena açılışı esnasında Erdoğan Bayraktar sonrası ikinci kahramanımız. Şöyle tivitlar atmıştır o dönem:

'"100'lerce trilyon harcandı o stadyum için, rüya bir proje gerçekleşti BAŞBAKAN sayesinde. idraktan mahrum sefillere yazıklar olsun!"


Başbakanın cebinden çıkarıp çoluğunun çocuğunun rızkı ile Galatasaray'a stat yaptırdığını sanan yeni bakanımız Suat Kılıç ve haliyle kabinemiz vatana millete hayırlı olsun.!

11 yorum:

Unknown dedi ki...

şimdi bu stadı devlet yapmadı mı? yaptı. adamlar ne dese haklı

Borges dedi ki...

Sen 50 bin insanın önüne o konuşmayı o şekilde yapamazsın o yetkili makamın başındaki insan olarak. O zaman da 'adamlar sana ne yapsa haklı' durumuna düşersin. Devlet özel bir şahşiyet mi ki özel bir kulubünden intikam alacak bu hırsla konuşma yapacak?

Konuşmayı iyi izleyen alkışlarla oraya çıktığını çok iyi görür ve sonra işlerin nasıl ters gittiğini..

delorean dedi ki...

Devlet karşılıksız mı yaptı bu stadı sanki.Ne dese haklı diyerek bunu savunanların olması da ilginç gerçekten.Öyle olsa bile bunun bir adabı vardır. Neyse

Kalau dedi ki...

ne dese haklı diyen arkadaş..suratına tükürseler yarabbi şükür demeyi biraz gururu olan insanlar kendine yediremez.Tabi sana uygunsa bişey diyemem..

Rigor dedi ki...

Devlet s.çsa "hımm fena değildir" herhalde diyecek toplumdan bunları beklemek zor olmaz herhalde.

Yakup Sabri İNANKUR dedi ki...

Matematiksel olarak Galatasaraylılar'ın (hatt-ı zatında Beşiktaşlılar'ın, Fenerbahçeliler'in) yarısı; şerefsiz, nankör, gerizekalı ve kuş beyinli diye sıfatlanmaya tepki koymuyorsa, azınlık olan diğer yarısı "her halk hakettiği şekilde yönetilir" doktrininin yaşı olarak yanmak zorunda maalesef.

"Millet"in vekili ve sonrasında "vatandaşın" bakanı nişanlarına sahip kimse, milletin ve vatandaşın (üsluplu/üslupsuz) muhalif tepkisinde, verdiği üslupsuz tepki aynı zamanda idarenin üslubudur.

Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını zaten zor buluyoruz, ona bakanın meziyetleri de anca bu kadar oluyor.

Mehmet Reşit dedi ki...

Şu imla ve üslubun sahibi bakan mı oldu şimdi?

Allah bakacağı şeyleri korusun!

Unknown dedi ki...

"şimdi bu stadı devlet yapmadı mı? yaptı. adamlar ne dese haklı"

Sistemin kopegi olmak boyle bir sey arkadaslar...

sukullaci dedi ki...

Tamam vurmayın adam öldü :D

Borges dedi ki...

aliveli burada biraz da stadı yapamayan GS yönetimine bir eleştiri getirmiş gibi algıladım ben. Haklı bri eleştiri olsa da diğer tarafın saçmalığını olağanlaştırmıyor mesele bu.

Sistemin köpeği gibi yakıştırmalar da hoş değil arkadaşım. Herkesin fikri olabilir ve lütfen az biraz sakin..

Cercle Vicieux dedi ki...

Bole bi serefsizlik yok.. Nankorsunuz.. Kimin sayesinde o statda macizliosunuz. Kim yapti lan o stadi size. Gerizekali kus beyinliler.."

içerikli Tweet'in sahibi Suat Kılıç değildir. Yukarı alıntıladığım tweet'in sahibi Yasin Ekrem Serim adlı şahıstır. Söz konusu Tweet http://img510.imageshack.us/img510/6609/yasinekremserimkufur.jpg adresinden görülebilir. Bloğun güvenirliğine zeval gelmemesi adına düzeltilmesi hususunu arz ederim : )