11 Ekim 2011

Stanislawski ve Terim Videosu!



Okuyunca şok oldum.. Bild'e verdiği röportajın içerisindeki ayrıntı önemliydi..

Stanislawski'nin ilginç motivasyon teknikleri konu ediliyor ve özellikle Wolfsburg maçı öncesinden bahsediliyor. Oyuncular gereğinden fazla gergin ve rahat değil. Hoca bu oyuncuların üzerindeki baskıyı alacak ama nasıl ?

"Bir youtube videosu buldum. Burada bir aktör Türkiye milli takım teknik direktörü Fatih Terim'i taklit ediyor. Heyecanlı bir konuşma sonrası oyuncuların kafalarına teker teker geçiriyor, bam bam bam!"



Sonra ?

"Oyuncularım sinirli ve gergindi.. Onlara vereceğim taktiği ve yapacağım konuşmayı bekliyorlardı. Şu videoyu seyredin dedim. Önce şaşırdılar, sonra izlediler ve sonunda hep beraber güldüler. Dedim ki " Gençler bu alt tarafı bir Bundesliga maçı. Bu oyundan keyif alınmalı.. Eğer bunu sahada başarabiliyorsunuz zaten iyi bir oyun çıkaracağınızı biliyorum. Hepsi bu.."

peki Bayern maçı öncesi ?

Super kupadaki Real Madrid-Barça maçının ilk yirmi dakikasını izlettirdim. Ve tam da Real Madrid gibi oynamamız gerektiğini söyledim. Büyük takımları baskı altına alıp nefes aldırmamanız gerekir zira onlar bu duruma alışık değillerdir. Dolayısla onların gözlerinin içerisine bakıp daha aktif bir rolünüz olabilir bu oyunda ama en ufak bir hatanızda cezalandırılacaksınız diyeceğiz..

3 yorum:

armgn dedi ki...

son zamanlarda okuduğum en iyi yorumsuz yorum

la mano de dios dedi ki...

merak ettiğim bu maçın sonucu ne oldu?

Borges dedi ki...

erdi: Wolfsburg'u dağıttı Bayern'in de on maçlık serisini durdurdu berabere kalır iken sahanın iyi oynayanı Hoffenheim idi..