9 Kasım 2011

Saaaattım!


Augsburg-Bayern maçında sahaya şu adam girdi. Bu olay sıklıkla yaşanır futbol sahalarında ve şahsen ben alıştım. Şuraya bunun haberini dahi yapmam eğer don muhabbeti olmasaydı..



E yuh yani.. ibey amcamda her şey satılır arkadaş. Nedir bu don muhabbeti derseniz Augsburg-Bayern maçında çıbıldak bir şekilde sahaya giren arkadaşın donu. Satılıyor. Şimdiden 400 avroya yaklaşıyor ama son saniyelerde bine filan dahi çıkabilir. Altında bir de "ikinci el, kullanılmış ama iyi durumda" ibaresi var ki öldüm gülmekten. Gerçek olduğunu ve bunu isterlerse video görüntüleriyle ispatlayabielceğini söylüyor..

11Freunde buradan yola çıkıp bir kaç önemli futbol nesnesini satışa çıkarmış. Geyik yapmışlar. Ferguson'un 1999 yılında çiğnediği sakızdan maddeyüsün antrenörlük diplomasına kadar.. İkisini buraya aldım.



Büyütürseniz satışa sunulan Lothar Matthaeus'un antrenörlük diploması olduğunu görürsünüz. Tanıtımı var ki o daha geyik.. Her gün bir başka kulubün kapısını çalmaktan yoruldum ve sonunda diplomamı satıyorum v.s. v.s. fakat asıl güzel ayrıntı ise en sonuna eklediği o notta saklıdır.

Dikkat: Bu diploma size iş garantisi vermiyor. Kendi tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum. İade edilen mal geri alınmaz!



Satışa sunulan nesne araba aynası.

Prinz Kevin Boateng ile Patrick Ebert beraber Hertha Berlin'de oynar iken 13 arabanın aynasını kırmaktan suçlu bulunmuştu hatırlarsanız. Burada o aynalardan birisini satarak geyik yapılıyor ama o gün de bugün de anlamış değilim hali vakti yerinde olan bu gençlerin takır takır araba aynası kırmalarını.Burada hangi koşullar sonrasında futbolcu olduğunun altını çizmiştik ama bu nedir ki? Değişmiyorlar.. Bu hafta sonu Patrick Ebert yine disiplinsizliği nedeniyle kadro dışı kalmıştı misal.. Boateng keza farklı değil. Mike Tyson bir keresinde: Trajedi söyleyeyim ben size. 19 yaşındaki çocuğa 50 milyon dolar verin ve trajediyi görün demişti. Doğru gibi sanki..

1 yorum:

Almira dedi ki...

ahhaa :D ben bu fotoları başka bir sitede görmüştüm. Badhstuberin yüz ifadesi çok komik. sSanki ağlıcak gibi. :D