24 Şubat 2012

Rehhagel Motivasyonu!



Kickers Offenbach'da iken Rehhagel'in işleri iyi gitmez. üst üste kötü sonuçlar aldıktan sonra Eintracht Frankfurt derbisi onun tüm bu kötü gidişi sonlandırmak için son umududur ve fakat maçın hemen başında hakem oyuncusuna kırmızı kartı çıkarır. Delirir Otto.. Hakemi suçlar ama hakem de bu sefer Rehhagel'i "kendi oyuncusuna Holzenbein'ın ayağını kır talimatı vermesi" nedeniyle suçlar..

İşler büyür gider..

Sonunda Fedarasyon Rehhagel'e bir ay men ve 5 bin mark ceza keser. Kickers Offenbach yönetimi ilk etapta arkasında durur ve itiraz eder. Fedarasyon araştırmasına devam edince bu ceza olur sana iki ay men ve 10 bin mark.. Dahası yan hakem der ki "eğer duyduklarımın tamamını iletseydim Rehhagel ömür boyu teknik adamlıktan men cezası alırdı" der.. Bu cezanın hemen arkasından da Kickers Offenbahc yönetimi Rehhagel'i gönderir... Ceza biter Rehhagel de birinci Bremen dönemini başlatır ama bu önemlidir.

İkinci Bremen dönemi, sene 1981 rakip de Armina Bielefeld. Norbert Siegmann Bielefeld'li oyuncu Ewald Lienen'i öyle bir biçer ki resimde görüyorsunuz sonucunu. ve fakat burada da Ewald Lienen kenarda konuşulanları duymuş ve bu biçilmişliğin faturasını Rehhagel'e çıkarır o yırtık ile Rehhagel'in üzerine doğru yürür..

Rehhagel mucizeleri başarmıştır ama ayrıntılara indiğinizde başarı yolunda kural tanımaz başına buyruk bir yapısı olduğunun da altını çizelim. Aradan geçmiş 31 yıl ve hala daha Ewald Lienen'in buradaki bu yırtıkla ayağa kalkışının sırrı çözülememiştir.

1 yorum:

Mehmet Reşit dedi ki...

Adam can havliyle ayağa kalkmış, neyse de, futbola da devam etmiş, o ilginç.