22 Mayıs 2012

Milliyet Taktik



Madem bugün Rangnick ve Taktik ana konuydu;bir başka güzel Taktik'ten devam edelim.

Uğur Meleke yönetiminde hazırlanıyor. Her Salı ve Cuma günü Milliyet'in ücretsiz iddaa ekidir Taktik.

Biz bunları hazırlarken keyif alıyoruz çok.. Zaten Eksi Sözlük'teki 2005 tarihli Villarreal entrysinden de görebileceğiniz üzere çok uzun zamandır iddaa ile ilgileniyorum zira seviyorum. Son maçım hangi maça kalırsa kalsın taraftarı oluyor, doksan dakika izliyor ve farklı şeyler keşfediyor, keyif alıyorum çok..

Başarı nedir burada bilinmez. 124 kupon yapıp 10 tane tuttu demek midir ya da diğer ayrıntılar mı? Bilmiyorum.

Şunu bilirim ki keyif aldığın bir işi yaparsan keyif verirsin. Blog gibi.. Bunun gibi iddaa ekine maç analizleri yapıp,kuponlar hazırlamak gibi.. Birinci ligler bitti ama bu hafta ikinci ligler de inanılmaz güzel geçti. Başarı oranı yüzde 80'e vuruyor. Birilerine yardımcı olmuştur umarım..

Eksiklikler var ve pek çoğunu biliyoruz. Avrupa Şampiyonası ile beraber bir kısmı düzeltilecek ve yeni ligler başladığında ise çok daha iyi olacak elbette oraya kadar giderse zira bu işe başladığımızda aslında dört haftalıktı her şey.. Ama beğenildi, tutuldu ve devam ediliyor.. Gittiği yere kadar..

İstatistikleri ve neredeyse yanılmadığı kırmızı kart ve penaltı tahminlerine bittiğim Murat Fevzi Tanırlı, arka kapağa taşıdığı maçlarda tutturma oranını alsam yüzde doksana vuracak olan Milliyet editörü kupon tutturma makinası Erkan Ayraç, bu hafta Fransa 1 ve 2'de 21 maçın 16'sını doğru tahmin edip bir de kupon tutturmuş olarak Fransa Ligi'ne hakimiyeti ile ün salan Onur Dinçer.. Bank Asya'da yaptığı uçuk kuponlarda dahi başarı sağlayan Milliyet editörü Levent Kalkan, ingilitere ikinci ligini benim bundesligaya olan hakimiyetimin de ötesinde işleyen Ulaş Gürşat, yaptığı yorumlarda kelime hatası dahi yapmadan bu işin belki de uzmanı konumunda olan Basketbol tahminleriyle pek çoğunuzun tanıdığı Ümit Avcı, Hayatım Futbol ve PcLion bloğundantanıdığınız Uğur Karakullukçu ve daha niceleri bu ekibin içerisinde yer alıyor. Unuttuğum varsa kusura bakmasın ama ekip çok güzel, çok da keyifli gidiyor.

Her türlü eleştiriyi ister mail yoluyla isterseniz de buraya yorumla bırakabilirsiniz..Zira bizde her şey sorgulanır, en iyisine kadar tartışma bitmez hiç..

4 yorum:

Serdar ile Futbol dedi ki...

gerçekten de güzel bir ek çıkartıyorsunuz. aslında böyle bir ortamda bende şahsen tahminli analizlerimle bir köşem olsun isterdim. bunun için var mıdır bir yol??? http://www.iddaaportali.com/bay-otorite'den-tahminler/

Borges dedi ki...

Bu gibi kararları Uğur Meleke veriyor. Ona iletmelisiniz. Çok fazla benzer başvuru olsa da belki ileride olabilir. Belki ilerisi de bizim için dahi olmaz. Hayat bu, beklentisiz daha güzel:))

Serdar ile Futbol dedi ki...

uğur meleke ulaşacağım mail adresi??? varsa sevinirim...

raul #7 dedi ki...

06-07 yıllarında her salı-cuma istisnasız takip ederdim bu eki.zaten eki için alırdım milliyet gazetesini de.ön kapağında rıdvan dilmenin iddaa kuponu ve o iddaa bülteninin en zor beş maçı olurdu, bu 5maçı doğru tutturan(1-0-2şeklinde) hem tuttuğu takımın formasını kazanır hem de bir sonraki iddaa bülteninde kendi yaptığı kuponu yayınlatırdı. iki fenerbahçe forması kazanıp iki tane de kupon yayınlattım bu ekin kapağında. yayınlanan ilk kuponumun 5te 3ü tutmuştu,ikinci kuponumun ise 5te 5i tutmuştu ki- bu maçlar baba maçlardı, şampiyonlar ligi çeyrek final maçlarıydı- tahminlerimin tuttuğu o taktik ekini hala saklarım. üniversite yıllarında az karizma yapmadım bu sayede :) bir ara bu eki çıkarmaz oldular, ben de milliyeti bıraktım. güzel günlerdi.. bundan sonra gene ilgiyle takip edeceğim.