26 Ekim 2012

Mutlu Bayramlar!


Hepinize mutlu bayramlar!

Birazdan evi temizlemeye başlayacağım zira Annem ve Ablam ama bunlardan da önemlisi Ablamın kızı, dayısının gülü Aurelia misafirim olacak bir haftalığına. Bayrama denk geldi ama bayram için gelmiyorlar, çok önceden yapılmış bir organizasyon.. Bayramla birleşince birden tuhaf oldum. Bayramda ziyarete gelen aile büyükleri ya da benzer durumlar..  Hani sizde çok olur böyle şeyler, bizde benim dışımda olur böyle şeyler..

Ben genelde bu tür organizasyonların hep dışında bir hayat sürdüm. Tüm sülalenin oynadığı oyuna dışarıda seyirci kaldım. Bayram v.s. gibi durumlarda çok kimseyi aramazdım.. Çocukluğumda ve hatta gençlik yıllarında bu bir tepkiydi ama sonrasında da alışkanlığa dönüştü. 

Şunu fark ettim ki anormali yaşayan bünyelerin genelde "normale" duyduğu özlem çok fazla.  Ben şu cümleyi kurduğum için dahi çok fazla keyif alıyorum bu hayattan "Bu bayramı ailemle beraber geçireceğim" 

2 yaşını 8 Mart Kadınlar Günü'nde dolduracak olan yeğenim Aurelia ile geçireceğim 8 güzel günün heyecanı içerisindeyim. 

Günlerce ve bazen haftalarca  buraya dokunmasam dahi arka arkaya yazdığım iki post sonrası toplaşan binlerce güzel insana mutlu bayramlar!



4 yorum:

Del Piero dedi ki...

aile ile bayram güzel de akraba gezmeleri ve zoraki sevecenlik hali baygınlığın şahikası bence. bu yüzden uzak kalmak, seyirci kalmak güzel bazen. bu bayram öyle oldu benim. iyi bayramlar, sağlık dolu nice bayramlar borges..

Borges dedi ki...

Onu diyorum ya işte. Benim neredeyse bütün bayramlarım arkadaşlarla eğlenmek o bu şu içinde geçti gitti. Şimdi anne, abla, sevgili v.s. kalabalık olsun, aile olsun yanımda;)

Az kaldı, bekliyorum hala, yeğenimmmm geliyor.p

alihoca dedi ki...

Güzel İnsan;
Sevdiklerin ve yeğenciğin ile mutlu bir bayram geçirmeni diliyorum.

Unknown dedi ki...

Size de iyi bayramlar :)
Bu bayramı bir bakıma senle aynı duygularla yaşıyorum. Bende 8 aylık yeğenimle vakit geçiriyorum.. :)