27 Kasım 2013

Ana & Oğul


Son dönemin Bundesligada en dikkat çeken golcüsü Pierre-Michel Lasogga ve Annesi. Anne aynı zamanda menajeri ve bugünlerde onun vereceği karar çok önemli.

Blogu daha sık yazdığımız dönemlerde Hertha Berlin'deki muazzam çıkışı üzerine çok kez yazı yazmıştık.  Sezon öncesi atıyor da atıyordu Babbel teknik direktör olduğu zaman. Tam lige başlamadan önce  sakatlık girdi araya ve yeniden dönüşü ikinci ligde Berlin'in ikinci takımında oldu. Ordan yükseldi.. İkinci ligde Ramos ile müthiş uyum yakaladı ve ikisi beraber 28 gol attı. Bu sezon ilk golünü Berlin formasıyla ligin üçüncü haftasında atmıştı.

Hertha  Berlin'e bir orta saha gerekiyordu Hamburg'a ise forvet.. Luhukay bu eksikliği gidermek için hali hazırda Ramos'u da olduğundan Lasogga'yı Hamburg'a verip karşılığında Skjelbred'i aldı. Nihayetinde ikisi de karlı çıktı ama sanki Hamburg çok daha karlı.. Zira onların orta sahasında ikisi bizden olan pek çok yetenek var ama forvetleri yoktu. Muhteşem bir oyuncu kazandılar.. 

Hollandalı hoca Bert Van Marwijk'in Hamburg'a gelmesiyle Lasogga coştu.  9 maçta 8 gol! Üstelik golleri de görmelisiniz.. Hiç şaşırmadım.

Altyapı kulubü Altıntop'ları kazandıran Wattenscheid. Ordan ilk Wolfsburg'a geliyor 750 euro bonservis bedeli karşılığı. Sonra Leverkusen olmadı Berlin.. En son Berlin'de 2015'e kadar sözleşmeyi uzatmıştı. Hamburg onu haliyle bırakmak istemiyor. Satun alma opsiyonu 8 milyon euro. Pazarlık yapmak durumundalar..  Wolfsburg da geri istiyor. Hamburg'un pazarlık şansını sonlandırabilir.  Berlin ne yapacak kimse bilmiyor ama annnesi artık kararın bir an önce verilmesini istiyor. İşte şu anne her şeyin belirleyicisi olacak zira menajeri olan anne Lasogga Pierre'in her kararında belirleyici olan isim röportajdan anladığım kadarıyla..

Hiç yorum yok: