21 Aralık 2007

Solomon Okoronkwo

Afrika kupasinin en iyi genc oyuncusu secildi 2004 yilinda. Bizim Baris-Serkan ikilisinin geldigi takimda kiralik oynuyordu: Rot Weiss Essen. Bugünlerde Hertha Berlin takiminin Jokeri. 12 kez sonradan girip üc gol atmis ve sonradan giren futbolcularin arasindan en cok verimli olan olarak göze batiyor. Attigi gollerden sonra hocasina tepkisel yaklasimi, hirsi ve azmi göz kamastiriyor.

1987 dogumlu Okoronkwo'nun 2009'a kadar takimiyla kontrati var.Her iki ayagini da kullanan, iyi bir fizigi, düzgün vuruslari olan futbolcu biraz daha kendisini gelistirebilirse Hertha Berlin bir ihtimal forvet arayislarindan vazgecebilir. Zurich'den Raffael'i almayi dusunuyorlar.Güzel bir secim, Lucien Favre eski ögrencisini istiyor yine de bu adamin hakkinin yendigini düsünüyorum, kisa süre icerisinde güzel bir form yakalayacagini düsünürüm..

2 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

oyun içersinde çok gelgitleri olan bir adam bu.bazen öyle bir hareket yapıyor ki bu burda durmaz seneye bir epl takımına gider diyosunuz;ancak kimi zamanlar da öylece amatör hareketler de bulunuyo ki o zamanda daha erken en az bir iki yıl pişmesi için kiralanması gerekire gark oluyosunuz.ilhan cavcav'ın getirdiği zencilerden mi yoksa hot prospect in the future mu hala kavrayabilmiş değilim.

Adsız dedi ki...

Dengesiz bir görüntü cizdigi konusunda hem fikirim. velakin bu gibi oyunculari kazanmak icin ilkonbir de sürekli oynamasi gerekir. Pantelic'in bu sene gösterdigi yüksek form grafigi biraz olsun isini zorlastirir iken diger forvet adayinin cakili olmamasi konusunda israr ediyor Favre. Bu yuzden raffael'i alacaklar, pantelic ile yana yana geldigi vakit ayni zamanda orta sahanin da eksikligi hissedilmeyecek gibi.. Azimli, hirs küpü. Biraz daha zamana ihtiyaci var gibi..