18 Kasım 2008

2001/02 Sezonu: Borussia Dortmund- Bayern Münih maci



Bayern bir puan önünde gitti Dortmund'a.. Arkada bekleyen Hertha ve Kaiserslautern'in de üc puan önünde.. 28.Hafta.. Sampiyonlugun kizistigi mac.. Sinirler gergin.. stat cehenneme cevrilmis durumda..

Efendim Toplamda 12 sari (Oliseh , Addo Salihamidzic , Jeremies , Scholl , Elber , Linke , Kahn , Sagnol , Kuffour ), 3 kirmizi kartin ciktigi mac Bobic ve Santa Cruz'un attigi gollerle berabere bitiyordu.. Henüz daha macin 35. dakikasinda iki sarida Lizarazu kirmiziyi yiyor, 56'da da Effenberg yaptigi sert faul sonrasi oyun disi kaliyordu, Dortmund ise macin sonunda resimde de görüldügü üzere Evanilson ile bir kirmizi yiyor..

Hoeness, kendisinin ve teknik direktör Hitzfeld'in de gerekirse sahaya girecegini ama dokuz degilde sekiz kisi kalsak da asla yenilemeyecegini söyler iken Kahn bu mac icin Belki Heyecan acisindan yillar boyu reklami olabilir ama futbol degildi sahada oynanilan diyordu yaklasik 70 bin fanatik Dortmundlularin cehenneme cevirdigi mac sonrasi..

Son saniyelerde Rosicky'nin frikigi cataldan Kahn'a dogru gider iken bu sansli durum icin Dortmund'un maci haketmediginin en önemli göstergesi diye kaydediyordu Kahn..

Hiç yorum yok: