11 Aralık 2008

Sampiyonlar Ligi Top 11.!




Geride kalan grup maclarinin en iyi onbiri..

Rensing'in isi nedir orada anlamadik pek.. Üc mac gol yemedigi önemli degil takimi kurtarmis midir ki kaleci olarak ? Fiorentina maci var baska da yok aslinda saglam oynadigi..

Benzema var.. Oynadigi 17 Sampiyonlar Ligi macinda 12 gol ki 20 yasin alti bunu becerebilen olmamis su ana kadar.. Klose, Gerrard,Messi ile beraber bu lyonda 5 gol atmayi basarmis adamdir..

Digerleri de az cok kabul görür ilkonbir..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bu almanların karma takımları 3-4-3 e göre dizme tutkuları nerden geliyor acaba? her maçı izleme gibi bir şansımız olmadığından kadroya çok yorum yapmak haddimize olmaz ama rensing ve panucci biraz eğreti durmuş orda. carragher unutulmamalı böyle kadrolar kurulurken.

Riggs dedi ki...

Rensing in secilme nedeni saniyorum ki kicina basina carpip cikardigi pis toplar. Refleks de diyebiliriz sans da diyebiliriz, en az 2-3 mutlak gol bi yerine carpip geri dondu. Eh su listeye de bir kaleci lazim, dogal olarak onu secmisler.

alessandro del piero dedi ki...

abi bildiğim kadarıyla benzema da zaten 87 doğumlu biri olarak 20 yaşın üstünde, istatistiği niye verdiğini anlamadım o yüzden..

lampardla gerrardın en iyi onbire girmediği bi turnuva olursa dişimi kırıcam direk. gerçi terry girmemiş bu sefer mesela, enteresan o açıdan.

Borges dedi ki...

Monuk: Söyle ki 21 yasinda ama yasina göre Sampiyonlar Liginin en iyisi babinda dile getirilmistir.. BU kadar golü o yas ve alti henüz atan olmamistir gibisinden..

Panucci ise kazandiran golleri atmasi babinda yerlesmis listeye..

Hayatımız Futbol dedi ki...

İbrahimoviç'e haksızlık edilmiş bence.
Ayrıca kaleye Roma'lı Doni'de alınabilirdi.