11 Aralık 2008

Werner Lorant.!



Yuh, oha, cüs.!

Baska da bir sey denmez.. O meshur 1860 Munih efsanevi antrenörü, Fenerbahce ve cesitli Anadolu kluplerini calistirmis olan adamin düstügü duruma bakin. Alman Bezirk Ligasinda türk klubu var, Ata Spor. bu takimla anlasiyor, düstügü durum bu degil, bana ne bundan.. Sevmem zaten kendisini, sürünsün.. Efendim Ata Spor ile bu devre sonuna kadar anlasiyorlar.. 4 haftalik zaman icin Lorant'i ise aliyorlar.. Bezirk liga.. Oha yani. Birinci degil ikinci degil ücüncü Bundesliga degil onun da alti bölgesel ligler degil altinin da alti.. Amatörün de amatörü.. Ata Spor, dört haftaligina 10 bin euro veriyor Lorant'a. O sirada ise basladiktan üc gün sonra Slovak birinci Ligi takimlarindan Dunjaska Streda'dan teklif alip takimi birakiyor.. Sözlesmesini teklif gelirse birakirim diye madde koydurtmus tamam.. cekip gitsin. Ata Spor baskani Mustafa Cukurcu da haliyle üc gün calistirip giden adamin geride kalan 18 gün icin coktan almis oldugu 8.500 euro'yu istiyor.. Lorant da vermiyor, ben istemedim onlar bana verdi simdi niye geri vereyim diyor ?

Küme düsesin o slovak liginde Lorant bey... Milyon Eurolar kazanmissin garip bir klubun 8.500 eurosu sana ne getirir yahu ? Üc gün calistirmissin takimi.. Birak onu, türk kluplerinden, türklerden onca para kazanmis adam..

Takipdeyim o takimi.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

burda düşen taraf lorant değil ataspor olmuş. mustafa çukurcu da bile bile lades demiş arkadaş yahu, bence 8500 euro yu hiç düşünmesin gitsin kurban pazarından bir deve alıp kessin. ucuz kurtulmuşlar. gelmiş geçmiş olsun.

Flying Dutchman dedi ki...

Bu adamdan 6 yedik ha biz, gözden kaçmasın :)))

dchetin dedi ki...

gitsin o parayı berber parası yapsın. zaten almanya'da ön ve sonradan yıkama hariç, sir/yakma/masaj hariç sadece makas değmesine 10 € alıyorlar. o saç kes kes bitmez, bitemez.

cikkoleite dedi ki...

Alman teknik adam, Almanya'nın hatırı sayılır bir spor sitesi olan Sport 1'e yaptığı açıklamalarda Türk futbolcularını aşağılayan sözler sarfetti.

Türk Milli Takımı'nın Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyeceği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki şansı sorulduğunda "İlk turda elenirler" diyen Lorant, oyuncularımızın tembel ve sorumsuz olduğunu iddia etti.

Chelsea'de forma giyen Alman yıldız Michael Ballack'ın bile forma şansı bulabilmek için çok çalıştığını söyleyen Lorant, Türk oyuncuların gayet rahat olduğunu çünkü çok iyi para kazandıklarını, onlara sürekli olarak ne kadar iyi olduklarının hatırladıldığını belirtti.

Ülkemizdeki genç futbolcuların da bu şekilde yetiştiğini sözleri arasına ekleyen Lorant, Türk futbolunun bir yerlere gelmesinin çok zor olduğunu söyledi.

sporx

bu haberi okuyup,cevirdikten sonra bu siteye ben yollamistim zamaninda yine bir türk takimin bu adamin cebini dodurmasi cok agrima gidiyor
yine en son avr. sampiyonasinda gelen basari üzerine su aciklamalari yapmisti

Lorant, "Sportbild" adlı spor dergisine yaptığı açıklamada, Türk milli takımını küçümsediğini, Türklerin üç karşılaşmayı kendi lehine çevireceklerini kimsenin tahmin etmediğini belirterek, "Açıklamalarımdan dolayı tüm Türklerden özür diliyorum. Her zaman ders almaya hazır bir insanım" dedi.

Türk milli takımının yarı finale çıkmasının kendisi için de en güzel sürpriz olduğunu ifade eden Lorant, Türkiye'deki herkesin bununla gurur duyması gerektiğini kaydetti.

Teknik direktör Fatih Terim'in, tahmininden daha zeki olduğunu kaydeden tecrübeli teknik direktör, Terim'in, oyuncularına doğru tutumu öğretmeyi başardığını, yurt dışında oynayan oyuncuların daha iyi olduğunun da görüldüğünü ifade etti.

Türk milli takımını artık kimsenin küçümsemeyeceğini kaydeden Alman teknik adam, galibiyeti her iki takıma da layık gördüğünü, iyi bir oyun sonucunda Almanya'nın galip gelmesini umduğunu belirtti.

yorum bile yapmayacagim ;)

Borges dedi ki...

Cikozi: Bilmiyordum bunlari ama sasirmadim isin dogrusu.. Ben daha cok o dönemde hicbir puan alamaz sonuncu olur diyen matheyusu takip ediyordum :)

jose dedi ki...

Bu herif bu yaştan sonra porno filmden teklif alsa ondada oynar.Hoş tipide musait