2 Şubat 2009

Sagnol'un Zorunlu Vedasi.!



Fransizlarin ortalamasini seviyorum ben.. Pek cogunda Zidane asaleti var aslinda. Profesyoneller ve görevlerine sadik. Daha dogrusu Brezilyali'nin karakter olarak zitti konumundalar Sagnol, Lizarazu gibi -Ribery'i katamiyorum icine- islerini son derece iyi yapip sessiz sedasiz terkediyorlar ve geride hep "güzel anilarla" kaliyor isimleri..

7,5 milyon Euro'ya Monaco'dan gelmisti Sagnol. Hoeness'e göre en basarili transferlerdendir o. Üstelik onun gibibisini bir daha zor buluruz diye ekliyor.. Hoeness, Bayern'in yeni bir sürece girdigini ve bu degisimin bir baska asamasi da Kahn,Mehmet Scholl,Jeremies gibi eski oyunculari klube geri kazandirmak.. Sagnol da bunlardan birisidir ve biraz beklesin diyor.. O ise yaz sonuna kadar Munih'de kalip sonra Fransaya tasinmayi düsünüyor..

8 yilda 184 kez bayern formasini gecirdi ve 14 tane kupa kaldirdi lakin isin dogrusunu söylemek gerekirse ezelden beri sakatlik onu hep engelledi.. Bugün sakatliklardan dolayi birakmak durumunda ve Monaco'dan aldigi menajerlik teklifini ya da televizyondan gelenleri degerlendirecegim diyor..

Yolu acik olsun, severdim cok..

1 yorum:

firat selcuk dedi ki...

lizarazu'dan sonra gozlerimiz bayern'e alısamamıstı bir sure.. sagnol olmadan da o sag cizgiye alısmamız zaman alacak gibi, neyse ki bu sefer o bolgede hamit var da gozlerimi sagnol'u aramayacak..